Tema iz budućnosti - Da li smo mi to sanjali?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Zoroastar

Domaćin
Poruka
3.783
Zamolio bih moderatore, da, ako je ikako moguće, puste ovu temu da živi.
Linkove ne mogu postaviti iz razloga koji su razumljivi, s obzirom da tema nije iz ovog vremena.
Dakle, idemo na „temu”:

Da li smo mi to sanjali?

Prošlo je otprilike dve godine otkako su se u Srbiji stvari promenile.
Premda imam podosta zamerki i primedbi na tempo razvoja srpske ekonomije, možda i zato što sam takvog temperamenta?, ipak kada pogledam ovo što se sada zbiva i ono što se zbivalo pre SAMO DVE GODINE, čini mi se kao da je to bilo pre dva veka.
Surfujući po Krstarici bacio sam pogled na neke od tema koje su tada bile aktuelne:
Farsa sa štrajkom glađu i žeđu, tema o zaparloženom voćnjaku u blizini S.Mitrovice, koji sada spada u red najbolje uređenih voćnjaka u regionu, teme o evropskim integracijama, kao jedinoj alternativi, itd. Itd.
I ne mogu da ne postavim jedno pitanje:
DA LI SMO MI TO SANJALI ILI NAM SE ZAISTA DOGAĐALO?

Naravno, znam da nam se događalo, ali uprkos tom znanju sve to što je bilo deluje mi neverovatno da je bilo, a pogotovo kad pogledam zašto je bilo i sa kolikom lakoćom smo se toga rešili.

Zamolio bih moderatore, da, ako je ikako moguće, puste ovu temu da živi.
Linkove ne mogu postaviti iz razloga koji su razumljivi, s obzirom da tema nije iz ovog vremena.
Dakle, idemo na „temu”:

Da li smo mi to sanjali?

Prošlo je otprilike dve godine otkako su se u Srbiji stvari promenile.
Premda imam podosta zamerki i primedbi na tempo razvoja srpske ekonomije, možda i zato što sam takvog temperamenta?, ipak kada pogledam ovo što se sada zbiva i ono što se zbivalo pre SAMO DVE GODINE, čini mi se kao da je to bilo pre dva veka.
Surfujući po Krstarici bacio sam pogled na neke od tema koje su tada bile aktuelne:
Farsa sa štrajkom glađu i žeđu, tema o zaparloženom voćnjaku u blizini S.Mitrovice, koji sada spada u red najbolje uređenih voćnjaka u regionu, teme o evropskim integracijama, kao jedinoj alternativi, itd. Itd.
I ne mogu da ne postavim jedno pitanje:
DA LI SMO MI TO SANJALI ILI NAM SE ZAISTA DOGAĐALO?

Naravno, znam da nam se događalo, ali uprkos tom znanju sve to što je bilo deluje mi neverovatno da je bilo, a pogotovo kad pogledam zašto je bilo i sa kolikom lakoćom smo se toga rešili.

Uh pogrešio si trebalo da pišeš barem jedno 200 godina u napred ovo sa dve godine pali samo kod šizofrenika.:manikir:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back