ТЕЛЕВИЗИЈА - поробљавање људских душа

Obersturmfuehrer:
e kim da se slozimo konacno u necemu...
Pink bih zabranio odmah...to je jedno leglo neukusa, sunda i kica...na kosavu slabo nalecem tako da ne mogu bas da komentarisem....sto se mene tice, glavni programi koje pratim su Discovery i National Geographic...
То и ја гледам, и Травел
Има одличних документараца

nisam ja rekao da je animal los, nego samo da sam vise ocekivao od njega....dosta smaraju sa onim emisijama 'smesni video' i slicno, pa onda ima dosta emisija na temu neke 'zivotinjske policije' o likovima koji tako hapsei krivicno gone one koji maltretirjaju zivotinje...
Vise sam ocekivao u smislu da sam mislio da ce po ceo dan biti emisije tipa 'Opstanak'....

e stvarno je program ocajan. gde nestase sve one silne emisije sa rtsa?
bese nekad, secam se, bio sam jos klinac, uvek tako oko podne nesto u vezi matematike npr. bas mi bilo interesantno onda da gledam sve one funkcije iako nisam imao pojma o cemu se radi :D

mislim da bk trenutno ima pnajbolji program

zanemarujem tu vesti i uopste politicke emisije, jer su sve iste

Obersturmfuehrer:
nisam ja rekao da je animal los, nego samo da sam vise ocekivao od njega....dosta smaraju sa onim emisijama 'smesni video' i slicno, pa onda ima dosta emisija na temu neke 'zivotinjske policije' o likovima koji tako hapsei krivicno gone one koji maltretirjaju zivotinje...
Vise sam ocekivao u smislu da sam mislio da ce po ceo dan biti emisije tipa 'Opstanak'....
Е то би било лепо, ОПСТАНАК цео дан.

Peruzzi:
e stvarno je program ocajan. gde nestase sve one silne emisije sa rtsa?
bese nekad, secam se, bio sam jos klinac, uvek tako oko podne nesto u vezi matematike npr. bas mi bilo interesantno onda da gledam sve one funkcije iako nisam imao pojma o cemu se radi :D

mislim da bk trenutno ima pnajbolji program

zanemarujem tu vesti i uopste politicke emisije, jer su sve iste
РТС је стварно имао добар школски програм.

devojkaK:
I postoji jedan dobar obrazovnog programa, zove se "Kocka, kocka, kockica", bilo je nezaboravno...odavno ga nema vise, bas je steta..
primetila sam da se svako jutro nema nijednog obrazovnog programa(jedva malo), pa se pitam sta rade danasnji deca. sta gledaju? Ne znam. :?
Што рече Нексус оне ужасне покемоне, некакве сунђере који се убише од приче и др. глупости.
Сетите се Том и Јеру , Мики Маус, Паја Патак и др............ах како да зборавим, Душка Дугоушка и Патка Дачу.

НЕЗВАНИ ГОСТ

Ово се догодило у Калуги. Једна породица је одлучила да купи телевизор у боји. Купили су га, укључили, и цела породица се окупила око екрана у боји, јер су до тада родитељи све вечери проводили у молитви. Млади су се радовали, старци су такође били усхићени тиме какву су благодет стекли у кући: травица зелена, као комад земље у кући, комадић другог живота. Колико година су се одрицали овакве благодети... Три сата су седели непресано, заборавивши на све на свету.

Одједном њихову шарену ''усамљеност'' прекиде звонце на вратима. Домаћин, млади А., љутито крену према вратима: - Ко је то? Отвара врата и види некаквог неугледног ониског мушкарца који му каже: - Ја од данас живим у овом стану! - Вероватно сте погрешили број!

Домаћин је хтео да затвори врата незваном госту, али није могао. Наизглед кржљави гост је поставио ногу и није дао да се врата затворе. Онда су због буке изашли сви суседи с њиховог спрата и поћели да негују поводом понашања овог типа.

Док су галамили, човечуљак је испод руке А. ускочио у стан. Сви су појурили у собу да извуку психопату, али човечуљак је пред свима њима ускочио у телевизор и... нестао! Сви су били у стању шока. Мислили су да ће телевизор сваки час да експлодира. Али телевизор је нормално радио као и до тада, само је на тренутак екран потамнео! Онда је инжињер, мало размисливши, одмах уклонио ТВ – апарат. Телевизор је отишао као да га није ни било.

Ова прича је истинита и веродостојна, јер постоје сведоци, постоји адреса људи из ове приче, постоје суседи који су такође решили својих телевизора. Ко живи у тој кућици? Размислимо и сами.

Banshee:
sta fali sudjer bobu? :D
ja ga bas gotivim...
Знам да ниси озбиљна

Slika_meseca_velika.jpg

Samo da primijetim da se svi obrusavaju na medij, a ne na poruku.
TV je medij, isto kao knjiga, isto kao Internet i sam po sebi nije ni dobar ni los, sve zavisi od sadrzaja. Da nema glupih TV emisija, ljudi bi opet citali glupe knjige itd.
Tako i ovaj - obrusi se na TV, ali ipak su mu sjajni pravoslavni kanali i citav dan bi gledao Opstanak.

Znaci, imamo slobodu, imamo daljinski, u svakom momentu mozemo zik-zik na ono sto volimo, a o dugmetu OFF da se i ne govori. Ko ne voli ni to, izbaci TV iz kuce i okuplja se oko ognjista ili gdje vec najvise voli i svi sretni.

Back