K
Kissko
Gost
U početku je kod većine "greška u koracima".
Zver nije Sotona, kako mnogi misle.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Citala sam da je Zver ime ogromnog kompjutera u Zenevi u kojem su pohranjeni svi podaci stanovnistva Evrope i u ciju mrezu cemo uskoro i mi biti povezani. Da li je zig zveri- bar cod koji cemo dobiti kao identifikacioni simbol, daj Boze da to ne vidimo uskoro!Kissko:U početku je kod većine "greška u koracima".
Sestra1:Citala sam da je Zver ime ogromnog kompjutera u Zenevi u kojem su pohranjeni svi podaci stanovnistva Evrope i u ciju mrezu cemo uskoro i mi biti povezani. Da li je zig zveri- bar cod koji cemo dobiti kao identifikacioni simbol, daj Boze da to ne vidimo uskoro!Kissko:U početku je kod većine "greška u koracima".
Алjона:Sestra1:Citala sam da je Zver ime ogromnog kompjutera u Zenevi u kojem su pohranjeni svi podaci stanovnistva Evrope i u ciju mrezu cemo uskoro i mi biti povezani. Da li je zig zveri- bar cod koji cemo dobiti kao identifikacioni simbol, daj Boze da to ne vidimo uskoro!Kissko:U početku je kod većine "greška u koracima".
И ја сам такође читала да Звер је комп.
Код нас сада постоје један проблем са неким индефикационим симболом - ИНН.
Kissko:Алjона:Sestra1:Citala sam da je Zver ime ogromnog kompjutera u Zenevi u kojem su pohranjeni svi podaci stanovnistva Evrope i u ciju mrezu cemo uskoro i mi biti povezani. Da li je zig zveri- bar cod koji cemo dobiti kao identifikacioni simbol, daj Boze da to ne vidimo uskoro!Kissko:U početku je kod većine "greška u koracima".
И ја сам такође читала да Звер је комп.
Код нас сада постоје један проблем са неким индефикационим симболом - ИНН.
Nije kompjuter![]()
...mi je bilo pre, sada vise nije sunasce, jer od toga po meni nema nista cim mozemo(a mozemo li)da biramo sta cemo da gledamo.Алjона:Интересантно...
ZENE SU BOLJE OD MUSKARACA STO JE NAUCNO DOKAZANO,JE LI.KADA BI MUSKARCI RADJALI ONI BI UMRLI OD BOLOVA KOJE ZENE PODNOSE TOKOM TOG PROCESAKissko:Ok, znamo, da je TV samo stvar. No, TV se pokazala kao fina stvar za punjenje glava.
Kako je (opet malo zena, hehe) rekao zen-učitelj: kako da ti sipam čaj u punu šolju![]()
IBOLJKA SUVAJDZIC:ZENE SU BOLJE OD MUSKARACA STO JE NAUCNO DOKAZANO,JE LI.KADA BI MUSKARCI RADJALI ONI BI UMRLI OD BOLOVA KOJE ZENE PODNOSE TOKOM TOG PROCESAKissko:Ok, znamo, da je TV samo stvar. No, TV se pokazala kao fina stvar za punjenje glava.
Kako je (opet malo zena, hehe) rekao zen-učitelj: kako da ti sipam čaj u punu šolju![]()
![]()
To nije tačno, Aljona. Ja sam mnogo strpljivi od moje lepše polovine, to i ona sama priznaje. Nemoj da generalizuješ takve stvari. Čovek je čovek, bio on muško ili žensko, ima nas svakakvih.Алjона:Па да, жена име много трпљења...мислим да више него мушкарац...по неким разлогам.
Sizif:To nije tačno, Aljona. Ja sam mnogo strpljivi od moje lepše polovine, to i ona sama priznaje. Nemoj da generalizuješ takve stvari. Čovek je čovek, bio on muško ili žensko, ima nas svakakvih.Алjона:Па да, жена име много трпљења...мислим да више него мушкарац...по неким разлогам.
Sestra1:Citala sam da je Zver ime ogromnog kompjutera u Zenevi u kojem su pohranjeni svi podaci stanovnistva Evrope i u ciju mrezu cemo uskoro i mi biti povezani. Da li je zig zveri- bar cod koji cemo dobiti kao identifikacioni simbol, daj Boze da to ne vidimo uskoro!Kissko:U početku je kod većine "greška u koracima".
Sizif:To nije tačno, Aljona. Ja sam mnogo strpljivi od moje lepše polovine, to i ona sama priznaje. Nemoj da generalizuješ takve stvari. Čovek je čovek, bio on muško ili žensko, ima nas svakakvih.Алjона:Па да, жена име много трпљења...мислим да више него мушкарац...по неким разлогам.