telesni enzimi...

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.958
svi u zadnje vreme nešto pominjete hemiju, feromone i tako te telesne neke nevidljive stvari...
a znam da ste svi uvek čisti, uredni, da se kupate po triputa dnevno, da menjate gaće dvaputa dnevno, da perete zube posle svakog obroka, ruke obavezno pre i posle jela...i sve to, jel...
e pošto se svi jelda parfimišemo, misim neki koristimo dezodoranse sa buvljaka, a neki koristite jelda najskuplje i proverene svecki poznate marke parfema, ja se ondak pitam dali se ti feromoni, ta hemija oseća kad se namirišeš...?
hvala...

.....pokloni dragoj oral od bar pola sata pa ces osetiti kako aromaticni feromoni napune celu sobu....iako je tek malo pre izasla ispod tusa.....iako je koristila nivea intimate set.....feromoni su posle pola sata svuda po meni :heart:

I drugi put :hahaha:

Pa ima tu nečeg kad se moja malecka okupa i namaže onim mlekom za telo. Nema jakoh mirisa i uživam. Posle predigre, kada se zaista krenu ispuštati feromoni, tada je najslađe :per: Napalimo se oboje :super: onako po PS-u :hvala:
al ja baš to i pitam...: kako znate da su feromoni počeli da se ispuštaju...? jel miriše...? kako to miriše...? kako to osećate ako ne miriše...?

al ja baš to i pitam...: kako znate da su feromoni počeli da se ispuštaju...? jel miriše...? kako to miriše...? kako to osećate ako ne miriše...?

Menja se osećaj. Dolazi do izražaja želja da je žestoko izbodem i da joj ostavim seme :zaljubljena: A ona želi da bude žestoko izbodena i da ne vadim onu stvar nipošto :) Pre toga samo smo želeli lep seks, a posle toga, probudi se priroda u nama.

di, ne mozes citavu kozu da prekrijes kremama, dezodoransima i parfemima..
feromon izbija i ispod parfema..
isti parfem mirise drugacije na dve osobe..
ja miris duvana ne podnosim..u svojoj bliskoj okolini imam samo jednu koleginicu, sa kojom sam u odlicnim odnosima, a koja pusi..i zlo mi je kad pricamo, pa mi se sa takvim dahom unese u lice..
sinoc osetim miris cigarete u njegovom dahu..
popusio je cigaretu, a nije pusio..kaye da mu je nesto doslo i da mu je jako prijala..i uopste mi taj miris nije smetao, jer je bio pomesan sa njegovim..

pa i meni dolazi želja da je izbodem, al tom prilikom ništa nisam namiriso...
misim ne tvoju, nego ovu moju...
e sad...dal ona nema enzime, il je meni zapušen nos, neam pojma...

Ovo drugo.

Ali ipak ima nešto prike. Težak i pomalo sladunjav miris. Tako ja osetim. Moja žena kaže da imam njuh kao lovački pas, pa tako se zaprepasti kada joj kažem na šta miriše.

Uzgred, one kreme Q10 peechke materine i tako to - one imaju proteine kao iz sperme. Tako da one žemske, koje vole svršavanje po licu (ako ih uopšte i ima, jelte) znaju šta vole :)

sve te hemikalije- kremice, losioni, parfemi, dezodoransi, uticu negativno na hormone, to je dokazano, prave hormonalni disbalans i direktno su opasni. kao i praskovi za ves, deterdzenti i kompletna hemija.

e sad, ja sam pravi pacijent, koristim brdo kozmetike, moram da priznam, za svasta nesto.

i ne znam el sam poremecena el cu tek da budem:sad2:

di, ne mozes citavu kozu da prekrijes kremama, dezodoransima i parfemima..
feromon izbija i ispod parfema..
isti parfem mirise drugacije na dve osobe..
ja miris duvana ne podnosim..u svojoj bliskoj okolini imam samo jednu koleginicu, sa kojom sam u odlicnim odnosima, a koja pusi..i zlo mi je kad pricamo, pa mi se sa takvim dahom unese u lice..
sinoc osetim miris cigarete u njegovom dahu..
popusio je cigaretu, a nije pusio..kaye da mu je nesto doslo i da mu je jako prijala..i uopste mi taj miris nije smetao, jer je bio pomesan sa njegovim..

:super:

sve te hemikalije- kremice, losioni, parfemi, dezodoransi, uticu negativno na hormone, to je dokazano, prave hormonalni disbalans i direktno su opasni. kao i praskovi za ves, deterdzenti i kompletna hemija.

e sad, ja sam pravi pacijent, koristim brdo kozmetike, moram da priznam, za svasta nesto.

i ne znam el sam poremecena el cu tek da budem:sad2:

:sad2:

kad te čoek čita nikad nebi reko da se tolko mackaš...

Back