Telenor tStore - test faza

Mada se radi o beta verziji, koja ne podrzava dovoljan broj telefona, naslucujem da ce ovo biti hit. Multiplatformska "pijaca" (Android, Symbian i - za divno cudo - Java/J2ME), sve na jednom mestu, na srpskom jeziku, sta ces bolje. Bavim se pomalo programiranjem mobilnih aplikacija i vidimo mogucnost da na tStoreu ponesto i zaradim... Samo da budu dovoljno pametni da omoguce placanje aplikacija preko racuna i bice to pun pogodak!

Mada se radi o beta verziji, koja ne podrzava dovoljan broj telefona, naslucujem da ce ovo biti hit. Multiplatformska "pijaca" (Android, Symbian i - za divno cudo - Java/J2ME), sve na jednom mestu, na srpskom jeziku, sta ces bolje. Bavim se pomalo programiranjem mobilnih aplikacija i vidimo mogucnost da na tStoreu ponesto i zaradim... Samo da budu dovoljno pametni da omoguce placanje aplikacija preko racuna i bice to pun pogodak!

Niko da se javi sa utiscima?! Ne pamtim da su pojedinacni korisnici ranije bili u ovoj meri ukljuceni u beta testiranje nekog projekta - hajdete vi sto imate podrzane telefone, probajte i podelite utiske!

Ortak mi je rekao da je produzen period testiranja aplikacija na srpskom jeziku do kraja ove nedelje. Da li ima jos neko da je probao kako mu deluje?!? Kazu da moze da se citaju vesti gledaju klipovi prognoza vremena aplikacije za pravljenje koktela i tako to:)))

Back