Red_Zmaja
Domaćin
- Poruka
- 3.211
SBB pokriva samo vece gradove, a Telekom skoro celu Srbiju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije to do modema.Ja ga imam i radi bez problema.Ma bezi bolje da nemas nista nego da ti ovi Lelekomovci daju onaj radijator HG520c, imam ovde par komsija, znaci izginuse, toliko im je los onaj modem do zla boga puca im veza samo tako, dok drugi koji imaju SBB se i oni zale na ceste prekine ne u pucanju veze nego svaki cas nesto majstorisu, tako je kod mene trenutno
A naravno svako do nas ima drugu pricu i razlicito iskustvo i sa jednima i sa drugima sto je normalno... Npr. ja kada sam bio godinu dana kod Verata, e to je bio internet !!!
Tako da generalno gledano losi su i jedni i drugi cena visoka, i vidi se da se stvarno utrkuju za primat, a bas me zanima kada bi se statisticki pogledalo, da li u Srbiji vise njih ima SBB net ili ADSL, ja mislim da je ADSL, samo me zanima koliko je to tacno, to jest za koliko vodi Lelekom![]()
Slažem se sa tobom ali ne u srbiji.Како год било ADSL не може ни да "пригвири" кабловском нету, зато све има своју цену. Могу ови из Телекома да дају и бесплатан нет, ал' џабе им све то кад су очајни у сваком погледу. Ја никад не бих мењао кабловски за ADSL, ма какве акције они покретали и давали.
Nije to do modema.Ja ga imam i radi bez problema.
Kod mene je veza stabilna kao i protok, inače sam kod telekoma.
Zbog pojedinačnih slučajeva ne treba olako donositi zaključke.
SBB pokriva samo vece gradove, a Telekom skoro celu Srbiju...

Ne nisam mislio na njih samo to je generalni problem uopste, znaci pogledaj na elitesucurity ili bilo gde svi se zale na njega...
A od danas sam i ja na SBB-u preko wiralessa, pa videcemo kako ce biti :
![]()
Inace da ne mora da se uzima i kablovska uz net, krs njih bi preslo na SBB![]()

da bi se dobila linija 
puno nemaju tehnicke mogućnosti pa se ide
preko rodbinskih i drugih veza i vezicada bi se dobila linija
![]()

Jel ovo jos aktivno? Na lelekomovom sajtu nista ne pise o ovome, a nadjoh na nekim forumuma da su pi ce skratile promociju...
Ponuda važila do 15. ja sam uzeo poslednjeg dana...
SBB je za ljude sa živcima...