Telekomov šamar SBB-u

Како год било ADSL не може ни да "пригвири" кабловском нету, зато све има своју цену. Могу ови из Телекома да дају и бесплатан нет, ал' џабе им све то кад су очајни у сваком погледу. Ја никад не бих мењао кабловски за ADSL, ма какве акције они покретали и давали.

Ma bezi bolje da nemas nista nego da ti ovi Lelekomovci daju onaj radijator HG520c, imam ovde par komsija, znaci izginuse, toliko im je los onaj modem do zla boga puca im veza samo tako, dok drugi koji imaju SBB se i oni zale na ceste prekine ne u pucanju veze nego svaki cas nesto majstorisu, tako je kod mene trenutno :lol:

A naravno svako do nas ima drugu pricu i razlicito iskustvo i sa jednima i sa drugima sto je normalno... Npr. ja kada sam bio godinu dana kod Verata, e to je bio internet !!!

Tako da generalno gledano losi su i jedni i drugi cena visoka, i vidi se da se stvarno utrkuju za primat, a bas me zanima kada bi se statisticki pogledalo, da li u Srbiji vise njih ima SBB net ili ADSL, ja mislim da je ADSL, samo me zanima koliko je to tacno, to jest za koliko vodi Lelekom :think:
Nije to do modema.Ja ga imam i radi bez problema.
Kod mene je veza stabilna kao i protok, inače sam kod telekoma.
Zbog pojedinačnih slučajeva ne treba olako donositi zaključke.

Poslednja izmena:
Како год било ADSL не може ни да "пригвири" кабловском нету, зато све има своју цену. Могу ови из Телекома да дају и бесплатан нет, ал' џабе им све то кад су очајни у сваком погледу. Ја никад не бих мењао кабловски за ADSL, ма какве акције они покретали и давали.
Slažem se sa tobom ali ne u srbiji.
Ovde prvo mora da uđe neka ozbiljna konkurencija da bi sve profuncionisalo kako treba.
2008 sam uveo sbb išao sam na pripejd i bilo je ok , posle godinu dana krenula kampanja sabrzim netom u postpaidu i ja pređem na njega bilo je sve ok jedno 6 meseci tada jer krenulo sranje sa pingom i uploadom sa paket loss i sa svađa između dva naša domaća provajdera pa sada svi sa sbb-a pristupaju bilo čemu na telekomovoj mreži preko inostranstva.
Elem problem sa pingom i uploadom uglavnom u večernjim časovima se stalo dešava na sbb mreži iako oni navodno stalno dodavaju nove kartice za korisnike , nezahtevni korisnici istina to ni ne primećuju ne kao ja koji je kukao 6 meseci na forumu sbb-a zbog toga i tek kada sam zapretio odlaskom sa sbb-a onda se sve sredilo koliko toliko , a lepo sam im napisao da sam uzeo kablovsku samo zbog net-a i da imam pravo da kukam kada god pomislim da sam uskraćen za nešto sa njihove strane veliki je to problem i kod onih što ćute o tome ili čak ni nemaju pojma o tome. jednostavno sam napisao "za mojih blizu 300 evra na godišnjem nivou ima da se žalim stalno ako net ne fercera kao sat i tačka!!!

Nije to do modema.Ja ga imam i radi bez problema.
Kod mene je veza stabilna kao i protok, inače sam kod telekoma.
Zbog pojedinačnih slučajeva ne treba olako donositi zaključke.

Ne nisam mislio na njih samo to je generalni problem uopste, znaci pogledaj na elitesucurity ili bilo gde svi se zale na njega...

A od danas sam i ja na SBB-u preko wiralessa, pa videcemo kako ce biti :

1339852005.png

Inace da ne mora da se uzima i kablovska uz net, krs njih bi preslo na SBB ;)

Back