Telekom više nema rutera?!

Poruka
6.130
Zna li neko nešto o ovome, pošto nestašica traje skoro mesec dana?

Zahtev za IPTV sam podneo 12. avgusta. i posle "komplikacije" zbog promene vlasnika, morali su da obnove zahtev, tako da sam ponovo čekao.
I danas po ko zna koji put zovem 9813 i kažu mi da je zahtev odobren i da mi je dodeljen port i da sačekam da me pozovu tehničari da instaliraju.
Naravno, ko će još čekati njihove tehničare, odem u poslovnicu, kažem tak'a i tak'a stvar.
Oni kao, sve je OK, samo nemamo ni jedan ruter :sad2: :rtfm: od početka septembra, a zvaćemo vas čim stigne neki.

I sad meni ne ide u glavu da kompanija poput Telekoma nema bar hiljadu rutera u rezervi. I kako sme da dozvoli sebi da ostane bez ijednog. Pa da li su oni normalni?

A posebna priča su one guske što rade u poslovnicama i što im sve moraš crtati, a još gori su oni što se javljaju na 9813 pa sve kao usiljeno ljubazni, gospodine, Vi, hvala na pozivu....
 
ma negde su se zaebali, pusti budale!! ja sam hteo da zameni hg510 sa hg520 jos pre nekih mesec dana i rekli su mi da ih nema, da dele neke modeme. koja im je to filizofija ne znam, a mozda nisu ni platili one prethodne rutere, pa prodavac ili proizvodjac nece vise da im daje nove. ko ce ga znati.
 
Ja sam "uveo" IPTV pre oko mesec, mesec i po dana. Do tada bio korisnik SezamPro provajdera, ali sam morao da ih se "odreknem" jer Telekom trazi da se bude njihov klijent za ADSL, kao uslov za IPTV. Cim sam u Telekom odneo potvrdu iz SezamPro sa onim pinom, ne znam kako bese strucni naziv, odmah su uneli to u bazu podataka i dali ruter i drugu opremu, a sutradan i opremu za IPTV.
 
pa ja kad sam obnavljao ugovor i menjao vlasnika ugovora, prvo su mi trazili da im vratim sve, ali sam im ja malo skrenuo paznju, sto bi vracao kad obnavljam ugovor, tako da su samo papirologiju sredili, inace, kazu da im je politika da se vraca sve sto se dobiju u kutiji.
 
blago Vama ljudi kad volite problemme tamo gde ne treba da ih budu. Imam kablovsku i ne treba mi vise a usluga u odnosu na Vase je med i mleko. Rascistio sam odavno da necu downloadovati filmove i fajlove od 500 MB, da Vam kazem lepo mi je uzivam ne nerviram se uopste platim 650 dinara flat rate 128kbps provajder lokalni iz NS-a
 
E sve gore od goreg.
Danas su me konačno zvali da dodjem po ruter i STB. Ruter sam dobio u MTS kesi (koja je zaheftana klasičnom heftalicom sa gornje strane), klasični HG520s (i verovatno neko ko je raskinuo Ugovor, pa vratio).
Dođem kući, lepo raskomadam kesu, kad ono nema splittera.
I sutra ću morati da im objašnjavam da spliter nisam izgubio, niti ukrao, već da oni nisu dali. Kuku...
 
Тај је закључан. Ето ти таман мало занимације да га разбијеш за викенд пошто су је осакаћен доста са опцијама.
Мислим да је телеком телеком логин за основни мени ако ме сећање невара.
 
Spliter nije ni 100 dinara, al' ne dam im ni toliko kad su lepo rekli da je oprema besplatna. Danas sam dobio i spliter, malo su se kao bunili, zvali ostale kolege, i na kraju mi dali uz opasku da Telekom nece propasti za jedan spliter. Yebote, ko da je nekome stalo do njihovog splitera.

@random
sta da razbijem?
Admin sifru znaju svi koje to interesuje.
Username: admin
Pass: ztonpk
 

Back
Top