Telekom Srbija dize cene u lokalnom saobracaju

Profesionalac

Zainteresovan član
Poruka
318
BLIC:
Pomocnik ministra za telekomunikacije Srbije Dragomir Vasiljevic izjavio je da ce predati Vladi predlog o promeni tarifnog sistema u fiksnoj telefoniji "Telekoma", koji predvidja poskupljenje lokalnog telefoniranja. U "Telekomu" za sada ne zele da otkriju novu cenu.
Eto, znao sam... Imamo najgori(sigurno) i najskuplji(verovatno) internet na svetu. Medjutim, nas dragi telekom (t namerno pisem malim slovom) je zakljucio da im je malo para od napacenih ljudi sa dvojnickih linija iz sredine proslog veka, kojima telefon ne radi cim padne kisa, pa je zakljucio da ih treba drati jos vise, pri cemu, naravno, treba nastaviti pogorsanje kvaliteta interneta uz svakodnevno montiranje PCM uredjaja. A i zasto da ne. Kad si monopolista niko ti ne moze nista. Nema ko...

12.gif
U je8em li ih.... Nego, šta pretpostavljate kolikom će nas sad cenom drati? Ja predviđam poskupljenje od nekih 30-40%, možda onda taman 15din po satu, u jakom saobraćaju. :?

I da se nisi potpisao, lako bih prepoznao tvoj stil, Codemakeru: majmuni, motke... Ne zaboravi da motka (batina) ima dva kraja... :!: Lep pozdrav! :)
codemaker:
Sta da se radi, zele da zdipe jos para pre nego sto im se oduzme monopol...
U sbetu ce lokalni saobracaj pa jos malo biti skoro dzabe, kod nas ce dostici cenu medjurodnog, bojim se...
Znaci sleduje mi novo sokiranje nakon prijema racuna za telefon... :(
Jel' moze neko te majmune da razbuca ili mi treba to motkama?

Anonymous:
I da se nisi potpisao, lako bih prepoznao tvoj stil, Codemakeru: majmuni, motke... Ne zaboravi da motka (batina) ima dva kraja... :!: Lep pozdrav! :)
codemaker:
U sbetu ce lokalni saobracaj pa jos malo biti skoro dzabe, kod nas ce dostici cenu medjurodnog, bojim se...
U svetu neznam kave ce cene bit u lokalnom saobracaju znam da ja u CH u lokalu ne placam pzive a mnoge kompanije vec godinu dana nude i besplatan medjugradski saobracaj, ali nebi me iznenadilo da telekom u srbiji pocne da naplacuje i dolazni poziv! Moze im se.
Pozdrav!

Anonymous:
codemaker:
Ma ja nemam sta da krijem sta mislim o telekomovim potezima. Ako je opravdano podizanje cena, a usluge ostaju iste i ne zna se kad ce i ako, biti bolje - onda je stvarno dara prevrsila meru. Ko to moze da izdrzi, placa? A ti posto radis u telekomu, naravno da imas razloga za radost i veselje.
Sto se motke tice, ne plasim se ja drugog kraja, veruj mi. Zar cete jos i pretiti onima koje kradete? No, to se moglo i ocekivati...
Ma sta se ja zamajavam sa diskusijom o telekomu, ionako je "take it or leave it...", ma sta ja mislio.
Sa tobom vise ne nameravam da diskutujem o bilo cemu.

Ma ja nemam sta da krijem sta mislim o telekomovim potezima. Ako je opravdano podizanje cena, a usluge ostaju iste i ne zna se kad ce i ako, biti bolje - onda je stvarno dara prevrsila meru. Ko to moze da izdrzi, placa? A ti posto radis u telekomu, naravno da imas razloga za radost i veselje.
Sto se motke tice, ne plasim se ja drugog kraja, veruj mi. Zar cete jos i pretiti onima koje kradete? No, to se moglo i ocekivati...
Ma sta se ja zamajavam sa diskusijom o telekomu, ionako je "take it or leave it...", ma sta ja mislio.
Sa tobom vise ne nameravam da diskutujem o bilo cemu.[/quote]Ma u pravu si, "take it or leave it". Ja sam ih ostavio, ali oni mene jos cackaju, sad hoce da me tuze, he, he, sta da kazem samo sam se nasmejao... Naime zamisli bezobrazluk letos kada sam dolazio u srbiju ja doneo opremu za popularni SKY-DSL, naravno oprema je i za down i za up-stream, instalirao softver za VoIP kao i za sve ostale vidove video i voice konferencije sve postavio i testirao i kada sam se uverio da sve funkcionise besprekorno i bez greske, spremio se otisao na salter telekoma da trazim odjavu telefonskog prikljucka, jer sada sam naravno mogao i da telefoniram bilo gde u svetu i to po ceni ne vecoj od 0.5/€ po satu. i tako ti ja onako sav srecan na salteru pravne sluzbe telekoma to objasnim radniku navedene ustanove, kad on mene pogleda popreko i onako cinicno odgovori gospodine dali ste upoznati da je u ovoj drzavi zakonom zabranjen takozvani UP-load na satelit... Sada mi verovatno iz kaprica i dalje salju telefonske racune za pretplatu ali oremu koju sam postavio nisam hteo da skinem iako su vec tri puta dolazili da intervenisu... Sta cu im, stiti me medjunarodni zakon o telekomunikacijama protiv koga ni telekom nemoze nista... Sada planiram da i nekie komsije umrezim u sistem, ne zbog nicega drugog vec da malo teram sprdnju sa telekomom jer sam se uveri da mi nemogu nista.
Pozdrav!

Back