TELEKOM: otpremnine 900 evra po godini

ceo radni vek imali sve privilegije od paketica za Ng do bolovanja i sada da ih zaprtimo sa po 20000E. da na miru pecaju do penzije. A seljak jadan ako se prijavi na osiguranje nema nacina da se vise odjavi ( nema otpremninu) dok mu ne popisu imovinu na dobos iako nije ubrao nista zbog suse,iako mu stradala kicma iako je jabuka 3 dinara ...Da ,da prodace Telekom.

baš me zanima koliko su dobijali u NISu? ili je ovo rekord?
za Beograd ovo i nije neka kinta ali za unutrašnjost...bogatstvo
neko ko živi i radi u pirotu ili u novom pazaru u Telekomu može za te pare da kupi poljoprivredno imanje i da ne brine šta će jesti
ali šta čovek u Beogradu sa 25000 evra? da krcka i ostane bez ičega ili da se preseli na selo, ako porodica hoće
deluje mnogo, ali baš i nije

neko ko živi i radi u pirotu ili u novom pazaru u Telekomu može za te pare da kupi poljoprivredno imanje i da ne brine šta će jesti
ali šta čovek u Beogradu sa 25000 evra? da krcka i ostane bez ičega ili da se preseli na selo, ako porodica hoće

У НИС у су добијали бруто месечне плате за период до пуног стажа за пензију...ако ти нпр. недостаје 5 год. добио си 60 бруто плата...па види.

Ama ja tebe ovde nista razumeo nisam. Kako, BWE, inzenjer, ili tehnicar Telecom-a da ne nadju novi posao? Tako sposobni, tako vispreni? Pa radili u Telekomu 30 godina? Naucili razne vestine, svetsku ivicu tehnologije, i sada spremni da menjaju svet??? :per:

Kako meni neko ne da 900 evra po godini staza, mamu li im iebem, i kazu mi: vugljaj do peMzije, na kartonima??? :hahaha:

_nobody_

ti inženjeri po Telekomu su do mojega...oni da nešto valjaju bili bi u eriksonu, nokiji, simensu, a ne u Telekomu i ceo dan čačkali nos
možda su nešto i znali posle faksa, ali posle 30 godina zaglupljivanja u državnoj firmi sad im ostaje prodaja elektromaterijala na buvljaku

Šta će sa 25000evrića.Kupe stan u untršnjosti Srbije.Izdaju svoj stan u Beogradu.Mnogi tako razmišljaju.Mnogi tako rade.Znam dosta iz Beogrda i N.Sada već su kupili u Kruševcu stanove.

- - - - - - - - - -

Drugo-dvoje njih rade u Telekomu to je već 50000 evrića stan u Bg.

- - - - - - - - - -

Telekom je porodična firma tako da

Šta će sa 25000evrića.Kupe stan u untršnjosti Srbije.Izdaju svoj stan u Beogradu.Mnogi tako razmišljaju.Mnogi tako rade.Znam dosta iz Beogrda i N.Sada već su kupili u Kruševcu stanove.

- - - - - - - - - -

Drugo-dvoje njih rade u Telekomu to je već 50000 evrića stan u Bg.

- - - - - - - - - -

Telekom je porodična firma tako da

Verovatno uzo stan Lazar Hrebeljanović dok se njegova Kula ne popravi.

Back