Telefonske prodavacice/smaracice

• Začetnik teme Začetnik teme svr
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ih bilo pre 20 god.
Clan sam kluba jedne druge izdavacke kuce- zato sto hocu -
I njihove promotivne mailove uredno primam zato sto sam trazio.
A ovi indijanci...
Ne boj se DIVE -kako stvari stoje osveticu te....
Nece oni preko noci da odustanu a do tada cu da se iznarucujem.
Jos me uredno zvala na mobil koji sam dao da proveri -
rekoh : Da hvaala.
Zezanje!
Izgleda sasavo ali mene glava vise ne boli-
ako treba energiju da trosim na takve gluposti.. OK.

i to sto kazes..:lol:

ako neprijatelja ne mozes da pobedis, pridruzi mu se..
u stvari, pobedi ga njegovim oruzjem..
sad cu i ja da narucim cudo od knjiga, i da odustanem kad iste budu doneli da isporuce..
mada ih to nece nesto posebno uzdrmati.
da, sta su jos radili.
redovno na svakih mesec dana salju naslovljeno pismo na mog ex, a u pismu materijala koliko hoces..reklamnog naravno:whistling:
i sve u smislu - samo sto niste pos\tali dobitnik 2.500.000,00 din..jos malkice..svi ostali otpadose iz kombinacije, samo se vama sreca osmehuje..
i takve gluposti.
joj sto mirzim americki marketing sistem za debile.
isto kao kad me dnevno sa po nekoliko mailova odusevljeno direktori banaka nepostojecih dalekih zemalja obavestavaju da sam dobila nasledstvo daljeg rodjaka u visini od 3000000000000000000000000000000000000000000000000000 usa samo da im dostavim br svog racuna da mi uplate :mrgreen:
a ja lenjaaaaaaaaaaaaaaa..;)

i to sto kazes..:lol:

mada ih to nece nesto posebno uzdrmati.

POSTARINA JE OKO 400 DIN, platice kad podizu paket :per:
Dinar po dinar ...

Telefonske prodavacice/smaracice
Ebi ga, nisu ni one krive......
Gorak je to lebac-rade za nekog nadrkkanog gazdu koji se obogatio preko noći i rado bi ih povalio, još mi neljubazni prema njima......

Znam i zbog toga me grize savest, razumem, ali sta onda da i mene dr@a taj njihov gazda.
I da se razumemo - idi probaj da dobijes neki 042 broj telefona- tesko, rezervisano samo za bagru

Mladinska knjiga!:evil:Moj otac je pre nekoliko godina postao njihov član, kupili smo nekoliko lepih knjiga, praktičnih, nešto kao doktor u kući, o životinjama i sl.Zatrpavali su nas promotivnim materijalom, pokupim to iz sandučeta i bacim, ali kad su počeli da nas uznemiravaju telefonom, e tu već nisam mogla da ćutim.Lepo sam rekla ženi koja nas je zvala, a uvek je zvala jedna ista(zapamtila sam joj ime) :Gospođo, ja bih Vas zamolila da nas ne zovete, nemate potrebe za tako nečim, da, dobili smo promo-materijal i ne, nećemo ništa naručiti, a na ovaj način me nikako ne možete ubediti! I nećete verovati prestali su da zovu!

Iz Mladinske sam nekoliko puta kupila neke knjige i naravno postala jedan od "potencijalnih dobitnika milionske nagrade" i primalac gomile reklamnog materijala. Nekada ga pogledam, nekada ga bacim neotvorenog u korpu, nekada narucim nesto, ali se ne nerviram zbog tih reklama. Tu postu primam na posao i prosle godine mi se desilo da su me kolege obavestile (nakon sto sma na sat-dva izasla sa posla) da su me trazili iz Mladinske telefonom, ali da nisu rekli zbog cega. Mislivsi da je mozda zakasnila neka uplata neke knjige i da postoji neki problem, cim me zovu telefonom, pokusavala sam naredna dva dana da nadjem doticnu gospodju koja me je i trazila. Nakon provere i objasnjenja da moje uplate nisu kasnile, dobila sam odgovor da me je doticna trazila da mi u ime Mladinske cestita rodjendan, koji je bio tih dana?!?!? Bila sam naravno sokirana, nakon kupovine par knjiga oni cestitaju rodjendan...Opa! Sta bi tek bilo da sam kupila 50tak knjiga-da li bi mi poslali zgodnog dostavljaca koji bi mi na licu mesta izveo striptiz i dostavio primerak "Sam svoj lekar"? No, to me nije dovelo do toga da otkazem reklamni materijal, niti da i dalje povremeno kupim knjige koje me interesuju. Zasto? Pa, zato sto mi vise odgovara da mi taj materijal stigne, da ga ja otvorim, ili ne otvorim, vec kako sam raspolozena, da znam sta novo objavljuju i da ako zelim nesto kupim, nego sto mi smeta taj poziv i ta koverta koja stize u proseku jednom u dve nedelje.

Intimno, hteli su da ti pozele rodjendan- ali kosi se sa politikom FIRME :hahaha::hahaha::rotf::rotf:

Mislio sam se ako mi cestitke radi pruze ruku, dal da pruzim i ja..?
Plasim se dal' ce da je vrate?!
Ali to je vec politika, nije za ovaj forum. :lol:

E, pa sad, nekako mislim da oni bas ne pruzaju ruku svima, mora im se nekako dojaviti kome, da li, i zasto vredi cestitati rodjendan. Ili, bar moraju znati datum ;) Ja bogami, ni od jedne partije rodjendansku cestitku nisam dobila nikada, mada bar tri stranke uoci izbora na Vozdovcu kucaju na vrata i "podsecaju" me da izadjem na iste. Ali rodjendanska i novogodisnja cestitka JOK-valjda sam ih obeshrabrila kada sam zadnji put rekla da necu na izbore, jer nemam vremena, moram da zalijem cvece :lol:
Ali, kao sto rece, to vec nije za ovaj pdf.

Ja sam s'Vracara.
Opstina, MZ, Milicija imaju podatke.
Nisam zasluzan- ne bi imao kad da forumujem (privatizacije i drugo), a da nemaju pojma- nemaju jer je cestitku dobio i moj otac, koji je daleko od te opcije.

Ja se spremam za sledece izbore da ozbiljno porazgovaram s'njima.
Dokle misle tako, I GDE SAM TU JA??.
:lol:

Na Mladinsku knjigu se navukla moja baka, kupila je Lecenje biljem, i stalno je bila na korak do milionske nagrade, pa 'ajde da uzme jos nesto:roll: Vrlo agresivna marketinska kampanja Mladinske knjige plus ciljanje na ljude koji verovatno nece ni citati sta pise, samo ce im u glavi biti cifra, tipa penzioneri...

Back