Telefon se samoutišava-help!

Ko mi ovo reši-svaka mu dala.

Znači, zvuk mi se sam utišava.
Primetila sam da se to dešava kad sam blizu raskrsnice i saobraćaja.
Ali nešto je jako čudno. U jednom pravcu kad idem imam zvuk, kad se vraćam istom ulicom nema zvuka. Samoutiša se. Čak mi ne da da pojačam. Čak i kad nema nikakvog saobraćaja.
To je nepodnošljivo.

Telefon je Motorola.
Zamolila bih be sprdnje na račun mog telefona.
definisi sta se samoutisava.

zvuk zvona, zvuk glasa kad pricas telefonom, neki sistemski zvuk tipa alarm ili obavestenje o poruci.

chatgpt loading ...

Izgleda kao da je vaš telefon možda uključen u neki mod za bezbednost u saobraćaju ili koristi opciju koja detektuje kretanje i automatski utišava zvuk kad je blizu raskrsnica, možda kao deo pametnih opcija za smanjenje ometanja dok ste u pokretu.

Evo nekoliko stvari koje možete da proverite i pokušate da rešite problem:

1. Proverite postavke za automatsko utišavanje - Neki telefoni imaju funkciju koja utišava zvuk na osnovu lokacije ili brzine. Uđite u Settings > Sound > Do Not Disturb (ili nešto slično u zavisnosti od verzije sistema) i proverite da li je neka opcija automatskog utišavanja uključena.
  2. Google Assistant ili Driving Mode - Ako koristite Google Assistant, proverite da li je uključena opcija Driving Mode (Mod za vožnju) koja može automatski da utišava zvuk. Isključite je ako vam nije potrebna.
  3. Ažuriranja - Ponekad je ovaj tip problema povezan sa softverskim bagovima. Proverite da li imate poslednje ažuriranje sistema ili aplikacija.
Ako ništa od ovoga ne pomogne, može biti specifično za model telefona, pa bi kontaktiranje Motorola podrške moglo biti sledeći korak.
Screenshot_20241107-190454-330.png

možda je trebalo ovo da ugasim, videću sutra

Ko mi ovo reši-svaka mu dala.

Znači, zvuk mi se sam utišava.
Primetila sam da se to dešava kad sam blizu raskrsnice i saobraćaja.
Ali nešto je jako čudno. U jednom pravcu kad idem imam zvuk, kad se vraćam istom ulicom nema zvuka. Samoutiša se. Čak mi ne da da pojačam. Čak i kad nema nikakvog saobraćaja.
To je nepodnošljivo.

Telefon je Motorola.
Zamolila bih be sprdnje na račun mog telefona.

Нафатоло ти се ђубре у звучњаку... Сас иглицу га очисти.

Не утишава се сам него кад улазиш у раскрсницу јер је запушен не надјачава амбијаталну буку

Back