tekst

pexels-photo-8550552.jpeg

Photo by Miguel Amaya from Pexels: https://www.pexels.com/photo/seascape-and-a-rocky-cliff-8550552/

obrisala sam neki raniji tekst opet, i sad kad obrišem meni je glupo što sam to uradila :confused: a glupo je i da stoji, mada bolje nego da nema. A sad treba nešto i pametno napisati, tek šta bi to bilo :D ajde onda da nađem neku sličicu da ima nešto... to je ova slika na početku

Slika je dobar početak za pisanje. Peščana plaža nigde žive duše.
Če, ček, pojavljuje se neki mladi par. Šire prostirku na pesak.
Počeli su da se skidaju. Da li će potpuno ili...?
Sad ti nastavi, čitaoci to od tebe očekuju. Profi si zar ne?

Slika je dobar početak za pisanje. Peščana plaža nigde žive duše.
Če, ček, pojavljuje se neki mladi par. Šire prostirku na pesak.
Počeli su da se skidaju. Da li će potpuno ili...?
Sad ti nastavi, čitaoci to od tebe očekuju. Profi si zar ne?

nisam profi za neko pisanje :confused:

šta imam s mladim parom, baš ništa. napisali da im ne diram njihov deo žbuna. a inače ga nisam mnogo ni dirala, ali kad su napisali, bila sam opreznija. i sad se osećam lošije :(

i proveravam prokleti mail kompulzivno ali naravno da maila nema! zašto ga je uopšte i bilo?
a i ako dođe šta to menja? da nećemo možda da se družimo :zper:
:( ma nemam ni kada :D

hmm neću ovo da širim, sviđa mi se da ostane u meni priča i da povremeno pogledam mail, ipak sam pribrana. mada baš i ne deluje. ali ne znaju. nije sve do maila.

nisam profi za neko pisanje :confused:

šta imam s mladim parom, baš ništa. napisali da im ne diram njihov deo žbuna. a inače ga nisam mnogo ni dirala, ali kad su napisali, bila sam opreznija. i sad se osećam lošije :(

i proveravam prokleti mail kompulzivno ali naravno da maila nema! zašto ga je uopšte i bilo?
a i ako dođe šta to menja? da nećemo možda da se družimo :zper:
:( ma nemam ni kada :D

hmm neću ovo da širim, sviđa mi se da ostane u meni priča i da povremeno pogledam mail, ipak sam pribrana. mada baš i ne deluje. ali ne znaju. nije sve do maila.
Nisam za to da se brišu postavljeni tekstovi ma kako bili nezadovoljavajući za autora.
Pisanje je kreativna i antistres aktivnost. Našom voljom možemo da se udaljimo od
apatije ili crnih misli ako to želimo. Postavila si sliku s kojom iz bilo kojeg razloga imaš
interakciju. Kao da si otišla u šetnju da razbisriš um. Pešćana plaža, šum talasa,
stenovite hridi, zimzeleni ariš, nedogledna pučina. To je dovoljno elemenata da maštaš
i o tome pišeš. Ne samo za sebe nego i za druge. Ima ih koji bi voleli da pročitaju nešto
jednostavno koje nije mračno i opterećujuće. Pozitiva je lepak za ljude pa će ti se neka
zalutala ptičica pridružiti. Virtuelni svet može postojati i bez maila koji je često
razočaravajući. Svi smo mi u stanju da stvaramo taj naš svet u koji drugi mogu da provire,
pa ili da pobegnu glvom bez obzira ili da ostanu ali samo ako su doneli poklone dobrodošlice.

Back