Тексас нуди Трампу земљу на америчко-мексичкој граници за место потенцијалних масовних депортација

Sensei

Master
Moderator
Poruka
83.942
МЕКАЛЕН – Тексас нуди парцелу ранча дуж америчко-мексичке границе да се користи као место за потенцијалне будуће масовне депортације под председником Доналдом Трампом.

Имање, које је Тексас првобитно купио прошлог месеца, налази се у округу Стар на крајњем југу те државе. Републиканка Даун Бакингем, комесарка за земљиште Тексаса, послала је писмо Трампу 14. новембра у коме је потврдила понуду.

„Понудивши ово имање од 1.400 хектара Трамповој администрацији за изградњу објекта за обраду, притвор и координацију онога што ће бити највећа депортација насилних криминалаца у историји наше земље, уједињена сам са председником Доналдом Трампом да осигурам да су америчке породице заштићене”, навела је она, јавља Бета.

Имање нема асфалтираних путева и налази се у округу са једном јавном болницом. Али Бакингем је нагласила да има добру локацију.

„Верујемо да је ово заправо на веома доброј локацији. Налази се у близини главних аеродрома”, рекла је Бакингем. „Дакле, ако је од помоћи, волела бих да се удружим са новом савезном владом”.

https://www.politika.rs/scc/clanak/...i-za-mesto-potencijalnih-masovnih-deportacija
1732473354844.png

Era nekontrolisane migracije se završava sa Trampom kao predsednikom.
Ne samo u SAD već i globalno.

Понуда је најновија илустрација оштре поделе између федералних власти, савезних држава и локалних влада у погледу тога да ли да подрже Трампове планове за масовне депортације миграната који илегално живе у САД или да им се одупру.

У уторак је Градско веће Лос Анђелеса изгласало да цео град добије статус „уточишта”, ограничавајући тиме сарадњу са савезним имиграционим властима у спровођењу депортација.

https://www.politika.rs/scc/clanak/...i-za-mesto-potencijalnih-masovnih-deportacija

Ne čudi za LA koji "živi" na grbači ilegalaca

Eto,tako један Народ ВОЛИ свог наступајућег Председника.
Јел знаш кад би неки наш Тајкун уступио своју Земљу Муслијуу?
Сви му они желе да што пре ЦРКНЕ...као што желим и ја,јел те..велеиздајнику
али,ја се НИСАМ обогатио уз његову Подршку,у томе је Разлика.

Back