- Poruka
- 9.306
Pa mene prozivaju za svašta...jedno prozivanje manje više.Eto, sad će da počnu da nas prozivaju po Forumu..:shock:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa mene prozivaju za svašta...jedno prozivanje manje više.Eto, sad će da počnu da nas prozivaju po Forumu..:shock:
Pa mene prozivaju za svašta...jedno prozivanje manje više.Ako budem imao jednog dana tu čast da te upoznam,budi sigurna da neću pobeći.
![]()
Pa to kad bude došlo na red.Ovo su samo komplimenti na neviđeno.8)muvanje na pp![]()
Juce profa sa faxa prica o nekim ozbiljnim temam i ne znam kako, ali dobije asocijaciju da kaze sledece ( parafraziram ): momci pazite kad birate devojke, njihov karakter se otkriva tek od tridesete, a dotle idu na fizicki izgled. Zena koja ima lep karakter zivece lepo i skladno i posle tridesete, a ova koja ima ruzan splasnuce.
Otprilike je tako nesto rekao, a on je jako pametan covek.
Pa zene da vas pitam, je l to tacno?Mislim, da znam na vreme...
![]()
Ko sve nema profesuru. Ili makar teži profesuri.
Čovek se menja. Samo idiot može da ostane isti, a da prođe kroz razne životne situacije. Žena posle tridesetih, uopšteno gledano je zrelija, iskusnija i samim tim drugačije gleda na svet oko sebe i sebe. A isto to važi i za muškarce. Karakter nije nešto što je dato, već se formira tokom celog života. Neke osobine se mogu steći, neke izgubiti, neke dograditi. A šta će prevagnuti zavisi od situacija.
Pošto je taj "profesor" govorio tako ružno, pretpostavljam da je ili ženomrzac ili u lošem braku. A za loš brak su odgovorni uglavnom muškarci. Ona žena koja je zapostavljena i tretirana kao kućna pomoćnica, postaće džangrizava. Ona koja je tetirana kao žena, neko sa kime se deli život, nije džangrizava. Dakle, neka muškarci sami odluče kakvu ženu žele pored sebe.
betmen, mani se zajebancije na ovoj temi. Ovo je topic za dame, i voleo bih da iskreno odgovore.
A tek sto je juha od onih 40ogodisnjakinja..prste da polizes.
paziti malac da od toga ne dobijes holesterol![]()
Zena koja ima lep karakter zivece lepo i skladno i posle tridesete, a ova koja ima ruzan splasnuce.
Pa zene da vas pitam, je l to tacno?
Juce profa sa faxa prica o nekim ozbiljnim temam i ne znam kako, ali dobije asocijaciju da kaze sledece ( parafraziram ): momci pazite kad birate devojke, njihov karakter se otkriva tek od tridesete, a dotle idu na fizicki izgled. Zena koja ima lep karakter zivece lepo i skladno i posle tridesete, a ova koja ima ruzan splasnuce.
Pa zene da vas pitam, je l to tacno?Mislim, da znam na vreme...
![]()
Ja znam da je meni sve bolje sto sam starija i da sam ja svakim danom zadovoljnija sobom ako tako nastavim sa 30 cu biti savrsena![]()