Tek se posle tridesete vidi kakve ste (?)

Kod zena se tek posle tridesete vidi karakter?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Truman

Elita
Poruka
23.387
Juce profa sa faxa prica o nekim ozbiljnim temam i ne znam kako, ali dobije asocijaciju da kaze sledece ( parafraziram ): momci pazite kad birate devojke, njihov karakter se otkriva tek od tridesete, a dotle idu na fizicki izgled. Zena koja ima lep karakter zivece lepo i skladno i posle tridesete, a ova koja ima ruzan splasnuce.

Otprilike je tako nesto rekao, a on je jako pametan covek.

Pa zene da vas pitam, je l to tacno? :D Mislim, da znam na vreme...:)

dobro hani8)

klinac sedi u parku i plache na sav glas i plache i plache i plache ..

prolazi Supermen i snimi ga i prlazi mu sa podignutim pesnicama: "Je li bre mali, ko te dir`o, daj da ga bijem!!!"

i klinac: "Chuck Norris me je tukao"

Supermen spushta pesnice i kazhe:

" aAAA .. pa sigurno si ga neshto zajebav`o?!":lol:

Juce profa sa faxa prica o nekim ozbiljnim temam i ne znam kako, ali dobije asocijaciju da kaze sledece ( parafraziram ): momci pazite kad birate devojke, njihov karakter se otkriva tek od tridesete, a dotle idu na fizicki izgled. Zena koja ima lep karakter zivece lepo i skladno i posle tridesete, a ova koja ima ruzan splasnuce.

Otprilike je tako nesto rekao, a on je jako pametan covek.

Pa zene da vas pitam, je l to tacno? :D Mislim, da znam na vreme...:)
Човек је изнео став који стекну сви људи кад схвате колико је форма небитна.

Логично је да човек који је добар, незлонамеран, који није циничан, живи складно, илити у складу са спољњим светом.
Лоше особе имају потрбу вечито да пакосте, увек им неко смета,увек нађу разлог за цинизам, константно им је тиреоидна жлезда напета.:lol: Жалим их...мада би ова прича могла комотно да се прошири и на причу о интелигенцији, јер све из исте проистиче...

E pa da profesor je izgleda imao lose iskustvo,pa usled svoje ogorcenosti tako i savjetuje...ako cemo cinjenicno,zene brze sazrijevaju,pa kad li se onda vidi pravi karakter muskaraca,cccc....
Postoji divna knjiga "Sta muskarci znaju o zenama"...samo treba da se procita,i samo ce se kasti....;)
Nisam se promjenila karakterno....samo se mjenjaju neke navike,nacin zivota...:)

Ko sve nema profesuru. Ili makar teži profesuri.

Čovek se menja. Samo idiot može da ostane isti, a da prođe kroz razne životne situacije. Žena posle tridesetih, uopšteno gledano je zrelija, iskusnija i samim tim drugačije gleda na svet oko sebe i sebe. A isto to važi i za muškarce. Karakter nije nešto što je dato, već se formira tokom celog života. Neke osobine se mogu steći, neke izgubiti, neke dograditi. A šta će prevagnuti zavisi od situacija.
Pošto je taj "profesor" govorio tako ružno, pretpostavljam da je ili ženomrzac ili u lošem braku. A za loš brak su odgovorni uglavnom muškarci. Ona žena koja je zapostavljena i tretirana kao kućna pomoćnica, postaće džangrizava. Ona koja je tetirana kao žena, neko sa kime se deli život, nije džangrizava. Dakle, neka muškarci sami odluče kakvu ženu žele pored sebe.

pa ja onda imam jos malo vremena dok ne splasnem...tuga...a onda cu garant biti ljubomorna na one sto nisu splasnule...jos veca tuga..pa cu jos vise da splasnem...ijaooo...
ma nemoj da brineš
i ja sam napisala da ću da splasnem, ali neću stvarno.
znaš zašto?
zato što ja već sad radim na tome, jedem dosta kolača i kokakole i narastam zapanjujućom brzinom.
ha!

treća, znaš u čemu je problem?
u tim intelektualcima koji se, ako su stručnjaci za recimo kalemljenje ili gravitaciju na uranu, osećaju pozvanim da budu stručnjaci i u svim ostalim oblastima života.
to je kao "ja sam, deco, otkrio asteroid n-562, i mogu vam reći da od vrućeg leba i lenje žene nema ničeg goreg."

Back