A
Aleksej_BASO
Gost
Zasto na forumu neki imaju pravo da otvaraju bezvezne teme koje 'traju' i po 3 strane, a neciji postovi se brisu, a da pri tom cak nisu ni opsovali, ili vredjali nekoga???
Da li to ima veze sto je neko musko a neko zensko, neko shlihtara a neko ne voli autoritete? (ali voli tete!?)
Ja sam mislio da je forum javni, a ne necija licna svojina.
Majku mu, jel' ovaj forum stvarno postao mesto za izzivljavanje dokonih zena, i za propagiranje feministickih stavova!?
Da li sve to ima veze sa tim sto su zene admini? Ili je sve samo slucajnost...
Znas sta, gadzarice, tpolo ti preporucujem da ne izbrises ovo, i ne banujes me kako si mi pretila, jer cemo imati ozbiljan problem, a to ne bi bilo lepo.
Jednom sam iskulirao pristrasno ponasanje jednog admina ali sad sam stvarno van takta kad sam video ono ... na onoj temi, gore pomenutoj....
S postovanjem, Aleksej.
Da li to ima veze sto je neko musko a neko zensko, neko shlihtara a neko ne voli autoritete? (ali voli tete!?)
Ja sam mislio da je forum javni, a ne necija licna svojina.
Majku mu, jel' ovaj forum stvarno postao mesto za izzivljavanje dokonih zena, i za propagiranje feministickih stavova!?
Da li sve to ima veze sa tim sto su zene admini? Ili je sve samo slucajnost...
Znas sta, gadzarice, tpolo ti preporucujem da ne izbrises ovo, i ne banujes me kako si mi pretila, jer cemo imati ozbiljan problem, a to ne bi bilo lepo.
Jednom sam iskulirao pristrasno ponasanje jednog admina ali sad sam stvarno van takta kad sam video ono ... na onoj temi, gore pomenutoj....
S postovanjem, Aleksej.