TEISTI, koji su vasi argumenti?

da li apsolut moze da odredi?
ako moze, kojom logikom se vodi kada je vreme ognja u pitanju i zasto? cak i ako boga posmatramo kao licnost da li zaista mislis da si mu ti kao mali covek bitan da bi vodio brigu o tebi?

naravno,svi smo stvoreni po njegovom duhovnom oblicju i covek je najveca vrednost tj ono unutarnje u njemu....
ne bih se usudio da govorim koju logiku on koristi al jedno znam gleda na srce coveka,na sustinu licnosti....

naravno,svi smo stvoreni po njegovom duhovnom oblicju i covek je najveca vrednost tj ono unutarnje u njemu....
ne bih se usudio da govorim koju logiku on koristi al jedno znam gleda na srce coveka,na sustinu licnosti....

gresis. covek gleda na njega. covek stremi ka njemu, ka visem obliku svesti. bog ne razmislja, i da razmislja ne bi to cinio kao sto to cinimo mi, prosta bica, pogotovo ne razmislja o coveku. niti treba da razmislja, a narocito ne da razmislja o coveku.

postoje u bibliji neke jakobove lestve, a njihova upotreba baš i nije najbolje shvaćena u svetu vernika jer umesto da se penju njima ka božjim visinama, oni valjda očekuju da će se bog spustiti na njihov nivo.

:mrgreen:

jedan od glavnih problema danasnjih vernika, pored antropomorfnog boga, je sto cekaju da se taj isti bog njima obrati, da doslovno budu izabrani, a propustaju onaj deo o duhovnom napretku o cemu govori isusovo raspece i vaskrsenje.
i sta mislis da li na tako trulim temeljima moze da se isgradi kula dovoljno visoka da dosegne bozansko?

jedan od glavnih problema danasnjih vernika, pored antropomorfnog boga, je sto cekaju da se taj isti bog njima obrati, da doslovno budu izabrani, a propustaju onaj deo o duhovnom napretku o cemu govori isusovo raspece i vaskrsenje.
i sta mislis da li na tako trulim temeljima moze da se isgradi kula dovoljno visoka da dosegne bozansko?

s kojim li ti vernicima komuniciras zivo me zanima?Isus kaze trazi i nacices,kucaj i otvorice ti se......samo trebas da znas gde da kucas...

pa ja te odavno zovem curko, pa se nisi ljutila sta ti bi sad, jel te neo diro pa su ti se pokvarila kolica?
sto da guglam kad imam tebe pametnice moja:heart:, sta je denominacija, pa da mogu da ti odgovorim

od kad tacno ti to mene zoves curko, da me nisi pomesao sa tvojom zenom? :lol:
pazi, da ne bude zabune, ovo nije uvreda na racun tvoje zene, vec si tipican prototip balkanskog muskarca.
lepo ti kaze coco bill to je sekta. :lol:

od kad tacno ti to mene zoves curko, da me nisi pomesao sa tvojom zenom? :lol:
pazi, da ne bude zabune, ovo nije uvreda na racun tvoje zene, vec si tipican prototip balkanskog muskarca.
lepo ti kaze coco bill to je sekta. :lol:

ma znam da ti mene ne vredjas ti si iznad toga, visine su u pitanju
sta je ti vise volis ove latinske muskarce?

pravoslavnoj sekti pripadam sto pituvas?

Back