gost 305754
Poznat
- Poruka
- 9.412
I ja nisam video da je zemlja okrugla osim preko TV
da i to ne lazu majku mu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa mnogi su preziveli Cernobilj ( sa lj a ne l), samo su posledice za prezivele bile katastrofalne kao i za generacije koje su rasle u to vreme....
Takodje preziveti neku nesrecu, bolest i zahvaljivati se Bogu zarad toga je zaista glupo. Ako vernici misle da je patnja i agonija testiranje njihovog Boga onda je taj Bog sadista a i sama Biblija je dokaz toga, ubijanje dece, unistavanje gradova, geniocid nezapamcenih razmera, samim tim postavlja se pitanje kako neko moze svoju ljubav svojevoljno da tako nekom "entitetu".
Mešaš babe i žabe.
Tesko. Slobodna volja nema veze sa ovim sto sam napisao. Bog ako zaista postoji ( a ja tvrdim da je on izmisljotina ) onda jeste sadista, prihvatio ti to ili ne...
Cekaj ko je cinio zlocine Bog ili ljudi?
A ko je prouzrokovao Potop? A ko je pobio prvorodjene sinove, spalio Sodomu I gomoru... Ako je Tvorac onda je uzrocnik i svih bolesti pa samim tim i agonije koja je prouzrokovana istim. Sta da neces mozda da kazes da je sada samo nemi posmatrac?
Ne naravno da Njega nema cela tvorevina bi se raspala.....usla u nistavilo,On je odrzava...
Tesi ti sebe samo...
tesi se ti bolje sto ne zelis da vidis odgovornost ljudi vec nalazis opravdanje tako sto ces kriviti Boga u koga ne verujes....
Tesko. Slobodna volja nema veze sa ovim sto sam napisao. Bog ako zaista postoji ( a ja tvrdim da je on izmisljotina ) onda jeste sadista, prihvatio ti to ili ne...
Dtete nisi ti sposoban da razumes. Ako knjiga u koju se kunes kaze da je BOG izazvao potop i pobilo celokupno stanovnistvo ( cak su mi i zivotinje bile krive ) onda nisam to ja rekao...
tesi se ti bolje sto ne zelis da vidis odgovornost ljudi vec nalazis opravdanje tako sto ces kriviti Boga u koga ne verujes....
e ako tvrdis ajd dokazi?
tvrdnje se dokazuju jel tako?
Voda spira prljavstinu ali vise je nece biti ne brini......sledece je ciscenje ognjem........svidjalo se to tebi ili ne......
o sposobnosti razumevanja najbolje govori tvoje neshvatanje ljudske odgovornosti...
I onda i ti priznajes da je Bog u kog ti verujes obican sadista....
Znaci priznajes da je Bog u kog toliko verujes najveci sadista? Drago mi je da si otvorio oci...da je sadista ja sada ne bi pricao s tobom,vidis da te drzi u zivotu![]()
Znaci priznajes da je Bog u kog toliko verujes najveci sadista? Drago mi je da si otvorio oci...
A tesko da me drzi imaginarna lincost u zivotu...
Pa vernici tvrde da postoji, kada se trazi dokaz nemaju ga osim toga sto veruju, vera nije dokaz.. Mozemo tako u nedogled..
kad te ugasi bice ti jasnije........nema tu sadizma prijatelju....
vas dvojica treba da porazgovarate u kog boga verujete odnosno u kog boga ne verujete. mada neo je tu dosta neodredjen...cas veruje u apsoluta cas u onog sa ognjem![]()
a da satro neutralnog saam zaboravila...
neutralni kojoj denominaciji pripadas?![]()
"boze molim te ugasi zloceste forumase"
![]()