Vas dvojica pokušavate da se sprdate sa mnom, nesvesni da to što ste rekli je istina. Moj um je jači od umova svih naučnika, filozofa, teologa, mistika, ideologa i političara koji su živeli do danas. Rešio sam tajnu postojanja materije, života i Univerzuma, što do danass nikome nije pošlo od ruke. Rešio sam tajnu postojanja Svesti,iTBožanske trojednosti.. Hristov zakon "Ljubavi prena bližnjemu" sam podigao sa nivoa vere, na nivo nauke, oboriviš pri tome Darvinovu teoriju "prava jačega i prirodne selekcije" i na taj način oborio sve dosadašnje ideologije i politike i nepravedne društvene i ekonomske poretke.
Sva moja rešenja su iskustveno i naučno pšroverljiva, logički do kraja objašnjiva i razumljiva, tako da slobodno mogu da tvrdim da na svetu ne postoji um koji bi argumentovano i logički mogao da obori i jedan moj stav.
Jedini problem što još uvek niko ne uvažava i ne priznaje moja rešenja, jeste što ljudski umovi još nisu na tom nivou razvoja da bi bili sposobni da moja rešenja prover i razumeju. Sposobni su samo da razne naučne nedokazane teorije, manjkave filozofije, verska učenja i bezvredne svetske ideologije i politike , bez ikakvog razumevanja, uče na pamet i veruju, dozvoljavajući na taj način da tokom cele istorije razni probisveti, na razne naćine, njima bezobzirno manipulišu.