Poceli smo raditi po toj bolonjskoj deklaraciji, mada to nije primenjeno 100%, koliko imas pogodnosti toliko te i ubija, bukvalno. pogodnosti su to sto ocenu stices bukvalno svaki dan ako si redovan na pradavanjima, dobijas poene na malim testovima vezbama, seminarskim radovima domacima.... normalno najvise procenata ti ide na kolokvijume i ispite koji su DVEOSEMETRASLNI, tj u prvom semestru imas hemiju 1 matematiku 1 fiziku 1 a u drugom mat 2 hem 2..... a to sto nas UBIJA iz bolonjske deklaracije je to sto moras da das sve ispite da bi upisao drugu godinu a da si na budzetu inace ako ti ostane jedan predmet moras ti da places i to oko 40 000 din, i ako npr polozis samo engleski, sociologiju i crtanje ne mozes da upises drugu godinu jet to nije dovoljno kredita, moras jos bar hem ili mat... znaci skoro sve moras da dajes iz godine u godinu, ali to ce se sad uvoditi na vecini fakulteta (e sad nemoj da me drzis 100% za rec za ovo posto sam ja to tako shvatio kao i vecina mojih kolega, posto je gospodjica prodekan za nastavu nam lose obajsnila a i postoji mogucnost da nas dragi TMF smanji kriterijume i broj potrebnih kredita...) i o tome imas na sajtu TMF i puno srece u shvatanju toga, trebace ti.
A sto se tice zurkice, ja licno necu ici, ne zato sto mislim da ce biti lose nego sto imam neke druge planove...tj imam par nekih opcija mada cujem da ce neki sa faxa koji su inace iz BG ce ici tamo. Inace samo da ti kazem da su zurke na TMF extra, ove godine su bile 2 (mislim od oktobra) na ZALOST ja nisam isao, ovu poslednju sam propustio jer sam nesto bio sjeb... :-( ali sad mi je krivo kad cujem price kako je bilo, jedina zamerka je to sto je bila velika zurka, ako je to uopste mana....
ti slobodno pitaj sta te jos zanima, znam koliko vredi kad ti neko uputi neku korisnu informaciju...