Urwald
Aktivan član
- Poruka
- 1.373
Aparat za kuvanje jaja
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato što je Pentium bio podržan od Svetskog Policajca u cilju masovne kontrole.C64 je napravio revoluciju sa sprajtovima i SID chipom.
Commodore je pokušao sa poslovnim mašinama ali je ipak sa C64 i Amigom kao gejm mašinama napravio istoriju.
Na kraju ih je dokusurio Pentium.
Automobili su bili za gospodu a onda se neko setio da napravi jeftinoću za sirotinju, čini mi se da je bio kancelar u Nemačkoj i da je nosio brkove kao TMAutomobil. Apsolutna sloboda da mogu otići kad hoću i gde hoću. Neprocenjivo.
Loše ti se čini. Prvu masovnu proizvodnju jeftinih automobila u svetu je započeo Ford u Americi, a u Evropi Citroen. Da, Citroen, a ne VW kako mnogi misle jer su gledali Hitlerove propagandne filmove. Jeste, Buba je predstavljena u njegovo doba, ali ih je u stvarnosti za njegovo vreme napravljeno veoma malo. Prioritet je bio vojna proizvodnja.Automobili su bili za gospodu a onda se neko setio da napravi jeftinoću za sirotinju, čini mi se da je bio kancelar u Nemačkoj i da je nosio brkove kao TM
Šta fali Hitlerovim propagandnim filmovima?Loše ti se čini. Prvu masovnu proizvodnju jeftinih automobila u svetu je započeo Ford u Americi, a u Evropi Citroen. Da, Citroen, a ne VW kako mnogi misle jer su gledali Hitlerove propagandne filmove. Jeste, Buba je predstavljena u njegovo doba, ali ih je u stvarnosti za njegovo vreme napravljeno veoma malo. Prioritet je bio vojna proizvodnja.
Takođe je Pentium bio procesor ispred svog vremena. Nov način tretiranja brojeva koji je primenio je upotrebljen tek četiri godine kasnije izlaskom Quake. Takvom izazovu Motorola nije nikad uspela da odgovori.Zato što je Pentium bio podržan od Svetskog Policajca u cilju masovne kontrole.
Ako se sećaš prvo su bili "IBM kompatibilci" kao jeftinije varijante a polako nakon ubacivanja multimedie računari postaju "Windows preinstalled"
No svejedno Microsoft je krasio ROM-ove 8-bitnih mašina sa svojim BASIC-om ili pod licencom jer komanda INPUT ili PRINT to mora biti i ba C64 i na CPC464 i na ZX Spectrumu pa nek.piše sinclair research do ujutru.
Lomila su se koplja kasnih 90-ih da li će Amiga opstati.ili neće. Iako su je vlasnici koristili za razbibrigu i to ohoho itekakvu, kuċne konzole počinju da nude sve više i kvalitetnije na polju igrica. Ubacivanjem AGA grafike (A1200 SVGA sa blagim zakašnjenjem)i više procesora (papreno skupa A4000) gubi bitku i na polju profesionalne upotrebe.
To ne znači da je projekat mrtav samo je odložen do ...
Za mene su to bežične slušalice! Nikada nisam mislio da će mi toliko olakšati svakodnevni život. Koji je za vas izum bio pravi game-changer?
Automobili su bili za gospodu a onda se neko setio da napravi jeftinoću za sirotinju, čini mi se da je bio kancelar u Nemačkoj i da je nosio brkove kao TM
A onda se sirotinja setila da medjusobno uvaljuje te jeftine automobile kao polovne.
Da podsetimo, i danas su automobili za gospodu nedostižni za ubogu sirotinju a još se prave i namenski i po porudžbi i ko ima da tresne kešovinu.
Isto je bilo i sa kompjuterima pa kasnije internetom.
Dok su imuċniji sebi dopuštali luksuz posedovanja originalnih računara dotle se sirotinja klela u zajedničke izlaske u kafane i bacanje kamena sa ramena.
Koliko je sirotinja bila iskrena vidimo danas sa jeftinim imitacijama računara i previše jeftinim internetom dostupnim svakome.
I dok gospoda obavi službene prepiske u ofisu dotle seljana vajberuje na semaforu čim se izlakta kolima za pole position.
Ne davati ogledalo majmunu