- Poruka
- 37.186
Za mene su to bežične slušalice! Nikada nisam mislio da će mi toliko olakšati svakodnevni život. Koji je za vas izum bio pravi game-changer?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pametni telefon.
Commodore 64Za mene su to bežične slušalice! Nikada nisam mislio da će mi toliko olakšati svakodnevni život. Koji je za vas izum bio pravi game-changer?
Za mene su to bežične slušalice! Nikada nisam mislio da će mi toliko olakšati svakodnevni život. Koji je za vas izum bio pravi game-changer?
Commodore 64 je u Americi reklamiran kao jeftinija varijanta od Apple Macintosha čak kada bi se dodao svaki periferni uredjaj naknado a onda si dobar za boju, grafiku i zvuk.Commodore 64
C64 je napravio revoluciju sa sprajtovima i SID chipom.Commodore 64 je u Americi reklamiran kao jeftinija varijanta od Apple Macintosha čak kada bi se dodao svaki periferni uredjaj naknado a onda si dobar za boju, grafiku i zvuk.
Naravno umesto biznisa C64 je postao poligon za programere i veoma povoljna konzola za igrice, sve sem biznis kompjutera.
Da se neko od ZX Spectrumovaca ne uvredi ali bolji kompovi sa Z80 procesorom bejahu Amstrad CPC464/6128 odnosno top ponuda japanski MSX 2
opcija "Delete browsing history"
previse tabova otvaram, na mnogima moram da kliknem da sam over 18, na skoro svima moram da sacekam tih nekoliko sekundi reklama... tako da mi je najbezbednije na kraju dana da obrisem historyA incognito mod?
previse tabova otvaram, na mnogima moram da kliknem da sam over 18, na skoro svima moram da sacekam tih nekoliko sekundi reklama... tako da mi je najbezbednije na kraju dana da obrisem history