TEHNOLOSKI HENDIKEPIRAN

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ahm, paaa... ako imas vremena, eto bas bi mi bilo drago :rumenko: a i ne volim sama da se motam tom ulicom... :lol:

35697-Clipart-Illustration-Of-A-Romantic-Couple-Holding-Hands-Under-A-Silhouetted-Palm-Tree-On-A-Hill-Watching-A-Magical-Tropical-Sunset-In-Red-And-Orange-Hues.jpg

THE END

:D

:think: or......
to be continued ....

ma snalazim se i ne zalim se, sve je to za ljude: i net i sms i face....izbor je na svakom....jes, pokusava se sve svesti na poprilicno neljudske aspekte ali ja to ne dam....nema ebanja bez paznje, mazenja, dobrih namera i velikog simpatisanja.....ako se korektno postavis od starta i druga strana nema izbora nego tako....ili nek se nosi.....:D

Svaka žena je bespomoćna dok joj se ne osuši lak na noktima
“Burt Reynolds”

Treba ženiti samo lepe žene. Inače ne postoje nikakve šanse da ih se
rešimo
“Rod Stewart”

Mojoj ženi je svejedno što radim bez nje toliko dugo dok se pri tome ne
zabavljam
“Jerry Seinfeld”

Ne bi reka da su sve žene iste, ima ih i gorih
“Stipe iz Muća (kod Splita)”

Ko u braku ne poludi taj stvarno nije normalan
“Princ Charles”

Oni koji o ženama uvek dobro govore, ne poznaju ih dovoljno.
Oni koji o njima samo loše govore, ne poznaju ih nikako
“G. Pigault Lebrun”

Bolje je biti dobro obešen nego loše oženjen
“Shakespeare”

Moja prva žena je umrla jer je pojela otrovne gljive.
Druga žena je preminula jer je takođe jela otrovne gljive.
Treću sam udavio jer nije htela jesti gljive
“Henrik VIII (ili VII)”

Žena ti kaže “Idi k vragu!”. Ti odeš, a ona te i tamo dočeka
“Dante Alighieri”

Lepe žene su stvorene za muškarce koji nemaju mašte, a pametne za one koji
nemaju sreće!
“Casanova”

Dobro otvori oči kad se ženiš, posle ih zatvori
“Shakespeare”

Nije zanimljivo ono što vam žene kažu, zanimljivo je ono što prećute
“Shakespeare”

Muškarac je srećan sa bilo kojom ženom dok je ne zavoli
“Petrarca”

Žene imaju PROBLEM za svako rešenje!
“Stephen W. Howking”

Kažite mi uzrok: znam da se iza njega skriva žena
“Beaumont”

Kako da razumem ovo: “Ubiti se zbog jedne žene?” A gde su sve one ostale?
“Tin Ujević”

I za kraj…

Ja sam sve svoje probleme sa ženama rešio!
“Sir Elton John”

Kako kome, ima ovih manje drustvenih, stidljivih i sa obavezama koji eto nemaju vremena, volje, zelje da idu po kaficima i prilaze, pa tehnologija tu pomogne malo.
Ko voli old school, super, ima i to prednosti, vidis sve na delu sta kako, gestikulacija, pokreti, dok sa tehnologijom mozes verovatno mozes da vidis kako ko razmislja bolje, posto ne mozes mnogo toga da radis osim da pricas.

Kako kome odgovara tako neko radi.

da li je bilo bolje/lakse/lepse nekad ili sad?

ova pesmica u prilogu moze da vam pojasni na sta mislim :D

po meni, nekad je bilo romanticnije, neznije, eroticnije, lepse.....

a vama?

Romantika je nastala pod uticajem medija isto kao sto sada pod uticaje medija romatika iscezava. Nekada je romantika prodavala filmove, muziku... narod se zasitio pa se preslo na sex. Onda je sex za koji sada smatramo da je klasican dosadio pa sada u sire narodne mase polako ulazi neki S/M fazon i jos sto sta. Ko zna sta je sledece na redu.

pa... ima istine, ali nije bas sve tako crno. jedino sto smo se mi promenili... malo je onih koji uzivaju u romantici, vise se svi na silu trude da se odmah predje na sex, kada neko krene da prica o romantici odmah ga etiketiraju kao pateticnog i tako... ljudi su postali suroviji, a svi se kao nesto zale i kukaju za starim vremenima. ebte ako hoces nekog da startujes na staromodan nacin - ko ti brani? savremena tehnologija je tu da nam zivot olaksa, ali nije obavezan vid komunikacije ;)

Ma to ti je zvaka da smuvas retro ribe. Eh kako se nekada zivelo i bilo romanticno a danas svi hoce sex...I onda njoj oci zacakle. A onda predjete na temu crno-belih filmova .

- - - - - - - - - -

svako vreme nosi svoje breme

ja sam stara skola, volem romantiku :D

Pa imas i danas romantiku. I devojku su danas mozda cak i romanticnije nego pre. Dobro, jedino ako se kreces po onim kaficima "Od Drine, preko Dunava-Tise"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back