Krishna
Buduća legenda
- Poruka
- 25.901
I ja sam sexoman zemo.Mislim, teški sam perverznjak, ali kod guz*ica povlačim crtu.

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja sam sexoman zemo.Mislim, teški sam perverznjak, ali kod guz*ica povlačim crtu.

Samo ti guraj u floru i flautu i nadaj se da je sve ou kej i da nije pomislila ni na kakav bezobrazluk preko pogache.Pazi ovog rudara što se usrećio u oknu i pronašao zlatnu žilu.
![]()
to kaze ona, ne u tu rupu, ti kazes, tehnicka greska... mali ali tehnicarI zvizduces.
Usluga za usluguZar voljenoj osobi da metneš udupe?
Pa kakvi ste vi to ljudi i džentlmeni?
I brate...Otvori je pesnicom. Savi prste desne ruke i stegni pesnicu jako, nabi joj jako i eksplozivno u rčma i bice otvorena danima. Flies away
Uh, koliko sam puta ovde pitao, ali niko ništa pametno njie napisao, tako da ja i dalje ništa ne znam. Izvini, ali nije moja krivica.Tehnicko pitanje o analnome seksu.
Oboje ga zele, ona nema bas iskustva a ni on.
I sad on hoce da joj ga stavi ali mora da ostane tvrd a njoj se automatski zatvori jer ne ume da se opusti. I on drazi drazi drahahazi dole ali dzaba. Ona vec odlutala u hiljade misli, sta ako boli, sta ako zatrudni...Sta raditi? Gurnuti naglo ili raskinuti vezu jer nije kompaktibilna?
Vidim, toliko stvar koja deluje prosto a u stvari je jako komplikovana i duboka i siroka tema.Uh, koliko sam puta ovde pitao, ali niko ništa pametno njie napisao, tako da ja i dalje ništa ne znam. Izvini, ali nije moja krivica.
Ali najlakše je uzmeš i obrišeš temu, postavljača nešto napljuješ i tako... A to što mladi nemaju gde da nauče,m nego ih čpdžbt uči da se jebu, to nikom ništa. Eh moj ti...Vidim, toliko stvar koja deluje prosto a u stvari je jako komplikovana i duboka i siroka tema.
Zamisli to. A kad bude doslo do hajde da malo zacinimo seks zivot, onda ce ona da se namesti i stegna, on ce da joj sapne na uvce : voyim te forever end ever, da gurne, ono nece, ona ce da raskolaci oci i gleda u daljinu a on ce: aj d uzmemo nesto na glovo.Ali najlakše je uzmeš i obrišeš temu, postavljača nešto napljuješ i tako... A to što mladi nemaju gde da nauče,m nego ih čpdžbt uči da se jebu, to nikom ništa. Eh moj ti...
Ili će na krdžu da dođu da postave temilicu, a nas neće biti tu da pomognemo, a ni pretragom sličnih emilica ništa neće naći. Ali nema veze, znaš kako ja uvek kažem, ako već ne možemo da utičemo na neke velike stvari, daj makar na mikronivou da uradimo ono što je do nas. Ako bi svi tako radili mnogo bi nam bolje bilo.I onda oboje na redit, ispovesti dot kom i ostale mreze. Pomagajte volimo se al nece kako se prave deca?
Sve ok bro. To je kultura. Polazimo od sebe a ne drugima da namecemo a mi liceneri.Kao sto cu doprineti okruzenju nebacajuci smece okolo i javljati se komsijama.Ili će na krdžu da dođu da postave temilicu, a nas neće biti tu da pomognemo, a ni pretragom sličnih emilica ništa neće naći. Ali nema veze, znaš kako ja uvek kažem, ako već ne možemo da utičemo na neke velike stvari, daj makar na mikronivou da uradimo ono što je do nas. Ako bi svi tako radili mnogo bi nam bolje bilo.
Kao što ćeš razumeti kasirku u maksiju i biti fin prema njoj, itd...Sve ok bro. To je kultura. Polazimo od sebe a ne drugima da namecemo a mi liceneri.Kao sto cu doprineti okruzenju nebacajuci smece okolo i javljati se komsijama.![]()
Naravno.Kao što ćeš razumeti kasirku u maksiju i biti fin prema njoj, itd...
Stvoriti iskustv iz više pokušaja?Tehnicko pitanje o analnome seksu.
Oboje ga zele, ona nema bas iskustva a ni on.
I sad on hoce da joj ga stavi ali mora da ostane tvrd a njoj se automatski zatvori jer ne ume da se opusti. I on drazi drazi drahahazi dole ali dzaba. Ona vec odlutala u hiljade misli, sta ako boli, sta ako zatrudni...Sta raditi? Gurnuti naglo ili raskinuti vezu jer nije kompaktibilna?