Tehnicki analni

Tehnicko pitanje o analnome seksu.
Oboje ga zele, ona nema bas iskustva a ni on.
I sad on hoce da joj ga stavi ali mora da ostane tvrd a njoj se automatski zatvori jer ne ume da se opusti. I on drazi drazi drahahazi dole ali dzaba. Ona vec odlutala u hiljade misli, sta ako boli, sta ako zatrudni...Sta raditi? Gurnuti naglo ili raskinuti vezu jer nije kompaktibilna?
Uh, koliko sam puta ovde pitao, ali niko ništa pametno njie napisao, tako da ja i dalje ništa ne znam. Izvini, ali nije moja krivica.

Ali najlakše je uzmeš i obrišeš temu, postavljača nešto napljuješ i tako... A to što mladi nemaju gde da nauče,m nego ih čpdžbt uči da se jebu, to nikom ništa. Eh moj ti...
Zamisli to. A kad bude doslo do hajde da malo zacinimo seks zivot, onda ce ona da se namesti i stegna, on ce da joj sapne na uvce : voyim te forever end ever, da gurne, ono nece, ona ce da raskolaci oci i gleda u daljinu a on ce: aj d uzmemo nesto na glovo.

I onda oboje na redit, ispovesti dot kom i ostale mreze. Pomagajte volimo se al nece kako se prave deca?
Ili će na krdžu da dođu da postave temilicu, a nas neće biti tu da pomognemo, a ni pretragom sličnih emilica ništa neće naći. Ali nema veze, znaš kako ja uvek kažem, ako već ne možemo da utičemo na neke velike stvari, daj makar na mikronivou da uradimo ono što je do nas. Ako bi svi tako radili mnogo bi nam bolje bilo.

Ili će na krdžu da dođu da postave temilicu, a nas neće biti tu da pomognemo, a ni pretragom sličnih emilica ništa neće naći. Ali nema veze, znaš kako ja uvek kažem, ako već ne možemo da utičemo na neke velike stvari, daj makar na mikronivou da uradimo ono što je do nas. Ako bi svi tako radili mnogo bi nam bolje bilo.
Sve ok bro. To je kultura. Polazimo od sebe a ne drugima da namecemo a mi liceneri.Kao sto cu doprineti okruzenju nebacajuci smece okolo i javljati se komsijama. ♥️

Tehnicko pitanje o analnome seksu.
Oboje ga zele, ona nema bas iskustva a ni on.
I sad on hoce da joj ga stavi ali mora da ostane tvrd a njoj se automatski zatvori jer ne ume da se opusti. I on drazi drazi drahahazi dole ali dzaba. Ona vec odlutala u hiljade misli, sta ako boli, sta ako zatrudni...Sta raditi? Gurnuti naglo ili raskinuti vezu jer nije kompaktibilna?
Stvoriti iskustv iz više pokušaja?
Gde ćeš bolje, kada ste kompabitilni?

Back