TEFL seritifikat - online

CelticLass

Obećava
Poruka
95
Zdravo :)

Interesuje me da li je neko sa ovogforuma kupovao, a samim tim i polagao test za dobijanje sertifikata TEFL? Interesujeme da li mogu da preporuce odredjene sajtove i da opisu citavo iskustvo?
Ako ne, kakav je bio sam proces u nekoj od mnogobrojnih skola? Opet, treba mi neka preporuka...

Trazila sam dosta na netu, ali uglavnom sam nalazila na ponude ali skoro pa nikad na iskustva. I ako su bila iskustva, to je bilo za neki drugi sertifikat ili je bilo u nekoj skoli a i postovi su od pre nekoliko godina. Zato sam odlucila da otvorim temu. Bilo kakva informacija ce mi pomoci..

Dakle fokuse je na kursu koji se polaze preko neta, ako toga nema, onda iskustvo iz neke skole

Hvala unapred :)

a jel to mozda ovo:

Get Certified Online
to Teach English Worldwid

Platis 200-300 dolara ( ima ih i na rasprodaji) i onda imas sertifikat pa kao nekoga ucis da govori, pise i sporazumeva se na engleskom,
a opet neko tebe za to i placa?
Ne, ovde nema nikoga, mi smo godine i godine proveli po skolskim klupama da bismo na kraju shvatli cuvenu Sokratovu
mudrost scio me nihil scire ( znam da nista ne znam), a kao sto vdiis ja je na grckom ne znam, tako sam je u skoli ucila
na latinskom.

Back