- Poruka
- 76.576
Србија је данас много економски јача, и просечна плата је већа као и уоште стандард. То је чињеница!Да није кредита давно би Србија банротирала а ти пасао траву. Замисли болесника у кревету на апаратима то је стање Србије.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Србија је данас много економски јача, и просечна плата је већа као и уоште стандард. То је чињеница!Да није кредита давно би Србија банротирала а ти пасао траву. Замисли болесника у кревету на апаратима то је стање Србије.
Pa nesmes ti kad nisi na nekoj funkciji da obecavas puteve, ne mozes daobecavas fabrike...npr to,Шта је непрописно урадила?
U odnosu na sta je veća?Србија је данас много економски јача, и просечна плата је већа као и уоште стандард. То је чињеница!
Bilo ko osim ovih kriminalaca koji su sada na vlastiI da se desi revolucija. Sta posle? Ko ce to da vodi Srbiju?
Мени је сада много боље него у време жутих лопова!U odnosu na sta je veća?
U odnosu na potrošačku korpu nikad manja
Medijalna plata cirka 70K, a prosecna potrosacka korpa cirka 100K
Pa bukvalno se piša Vucic po vama, dok crkavate gladni i jos ga veličate![]()
Pa naravno, ti si partijski vojnik i lepo si plaćen, pa ti zato boljeМени је сада много боље него у време жутих лопова!
Не, нисам плаћен, сам зарађујем за себе и своју породицу.Pa naravno, ti si partijski vojnik i lepo si plaćen, pa ti zato bolje
A posto si operisan od empatije (da nisi, ne bi ni bio partijski vojnik), onda ti se iebe za ostale.
I upravo si pokazao suštinu, kakvi ste svi vi iz SNS-a
Mada znamo mi to dobro, a znaju i ova deca️
Не, нисам плаћен, сам зарађујем за себе и своју породицу.
Али, сад је много боље него пре! За већину грађана Србије! Резултати избора то доказују.
Имаш ли ти доказа да се избори купују новцем од дроге?Resultati izbora na kojima se kupuju glasovi novcem od droge?
Super
Nego, nisi mi objasnio, kad je toliko bajno, kako to da je prosecna potrosacka korpa za 50% skuplja od medijalne plate?![]()
Ko god ponovo dodje na vlast,bice isto.Autorska.
U svetlu buđenja omladine i njihove rešenosti da na vrlo jednostavan način, jednostavnim postavljanjem stvari na svoje mesto, naprave od Srbije bolju državu (odnosno, uopšte državu, pošto ovo što sad imamo je jedna smejurija), izdvojilo se ovih pet reči upućenih diktatoru Aleksandru Vučiću, koje su sva suština kako treba da se diktator sruši: Tebe niko ništa nije pitao!
Bukvalno su ga kenselovali.
Što i treba, jer njegova zakonska ovlašćenja nisu ništa veća od ovlašćenja nemačkog predsednika, za kojeg verujem da 99% forumaša i ne zna ko je taj lik.
Šta mislite, hoće li ovakav stav omladine uspeti da postavi bar neke stvari na svoje mesto, da sruši diktatora, i napravi od Srbije državu?
Ja sam ubeđen da hoće, ali samo ako mi, matori, stanemo uz njih.
A vidim da mnogi hoće, što mi stvarno vraća nadu da nije još sve izgubljeno, i da većina ipak nisu poltrončine i robovi već slobondi ljudi!
Gotov je!️
ImamИмаш ли ти доказа да се избори купују новцем од дроге?
Ako tako razmisljas, onda hoceKo god ponovo dodje na vlast,bice isto.
Pa sta si ti mislio,bice bolje?to su isto tako rekli kad je dosao Tadic na vlast.Ako tako razmisljas, onda hoce![]()
Kazem ti, ako mislis da nema boljih, onda za tebe i nema.Pa sta si ti mislio,bice bolje?to su isto tako rekli kad je dosao Tadic na vlast.
Kazem ti, ako mislis da nema boljih, onda za tebe i nema.
Za druge ce da ima.
Tako je!mozak ti je kao kikirikiSto da se ocekuje od cojeka koji stavi sendvic na profilnu
Tako uvek kazu.Ovo je Srbija,mozda ce biti,ali za 20 godina!Kazem ti, ako mislis da nema boljih, onda za tebe i nema.
Za druge ce da ima.
E u tom je stvar. Tu je problem.Ne postoje profesionalni političari, svako može da se bavi politikom ako to želi.
Otisla si neka nekaSto da se ocekuje od cojeka koji stavi sendvic na profilnu
Лепо је кад човек има смисла за машту, као ти.Imam
I kad oslobodimo sud i tuzilastvo, robijace tvoj vodja do kraja svog bednog zivota![]()
Лепо је кад човек има смисла за машту, као ти.
Лепо је кад човек има смисла за машту, као ти.