"Tebe niko ništa nije pitao"

Да није кредита давно би Србија банротирала а ти пасао траву. Замисли болесника у кревету на апаратима то је стање Србије.
Србија је данас много економски јача, и просечна плата је већа као и уоште стандард. То је чињеница!

Шта је непрописно урадила?
Pa nesmes ti kad nisi na nekoj funkciji da obecavas puteve, ne mozes daobecavas fabrike...npr to,
To je strogo kaznjivo ,i to je bas veliki kriminal..

Jer tako dovodis u zabludu sve koji te slusaju,da si ti u pozadini, plus radis direktno protiv drzave..
U vreme Slobe je postojao izvesni Jovanovic,mislim da se tako zvao, poslanik, obican iz Krusevca, koji je javno izgovarao da mimo njega niko nece dobiti frekvenciju za radio i za tv...

I sta se desilo,poceli ljudi da dolaze i pitaju koliko to kosta....covek je napravio levak...sve kod njega, on okrene ko je tekuci ministar, ovom 15k evra, ministru 4k evra, po dozvoli , i svima dobro..

Samo zbog tzv naivnih kao sto si ti, tastatura ne mora da ima sve tipke...

Србија је данас много економски јача, и просечна плата је већа као и уоште стандард. То је чињеница!
U odnosu na sta je veća? :D
U odnosu na potrošačku korpu nikad manja :D

Medijalna plata cirka 70K, a prosecna potrosacka korpa cirka 100K 😂😂😂

Pa bukvalno se piša Vucic po vama, dok crkavate gladni i jos ga veličate 😂😂😂

Мени је сада много боље него у време жутих лопова!
Pa naravno, ti si partijski vojnik i lepo si plaćen, pa ti zato bolje :D

A posto si operisan od empatije (da nisi, ne bi ni bio partijski vojnik), onda ti se iebe za ostale.
I upravo si pokazao suštinu, kakvi ste svi vi iz SNS-a :D

Mada znamo mi to dobro, a znaju i ova deca 😎✊

Pa naravno, ti si partijski vojnik i lepo si plaćen, pa ti zato bolje :D

A posto si operisan od empatije (da nisi, ne bi ni bio partijski vojnik), onda ti se iebe za ostale.
I upravo si pokazao suštinu, kakvi ste svi vi iz SNS-a :D

Mada znamo mi to dobro, a znaju i ova deca 😎✊
Не, нисам плаћен, сам зарађујем за себе и своју породицу.
Али, сад је много боље него пре! За већину грађана Србије! Резултати избора то доказују.

Не, нисам плаћен, сам зарађујем за себе и своју породицу.
Али, сад је много боље него пре! За већину грађана Србије! Резултати избора то доказују.

Resultati izbora na kojima se kupuju glasovi novcem od droge? :D

Super :D

Nego, nisi mi objasnio, kad je toliko bajno, kako to da je prosecna potrosacka korpa za 50% skuplja od medijalne plate? :D

Autorska.

U svetlu buđenja omladine i njihove rešenosti da na vrlo jednostavan način, jednostavnim postavljanjem stvari na svoje mesto, naprave od Srbije bolju državu (odnosno, uopšte državu, pošto ovo što sad imamo je jedna smejurija), izdvojilo se ovih pet reči upućenih diktatoru Aleksandru Vučiću, koje su sva suština kako treba da se diktator sruši: Tebe niko ništa nije pitao!

Bukvalno su ga kenselovali.

Što i treba, jer njegova zakonska ovlašćenja nisu ništa veća od ovlašćenja nemačkog predsednika, za kojeg verujem da 99% forumaša i ne zna ko je taj lik.

Šta mislite, hoće li ovakav stav omladine uspeti da postavi bar neke stvari na svoje mesto, da sruši diktatora, i napravi od Srbije državu?

Ja sam ubeđen da hoće, ali samo ako mi, matori, stanemo uz njih.
A vidim da mnogi hoće, što mi stvarno vraća nadu da nije još sve izgubljeno, i da većina ipak nisu poltrončine i robovi već slobondi ljudi!
Gotov je! ✊
Ko god ponovo dodje na vlast,bice isto.

Kada su studenti krenuli u proteste pomislio sam ovo je najveca kriza za Vucica.Danas kako se ponasao na obracanju svojima vidio sam a se plasi sta nosi sutra.Ako ga uspiju skinuti u istoriju ce otici bolestan covjek koji nije htio da prizna da je bolestan i da se lijeci.
Narod ce se osloboditi njegovih monologa ,ali zivot obicnog covjeka nece nigdje mrdnuti na bolje.Spasa nam nema propasti necemo rece jedan los covjek.

Back