"Tebe niko ništa nije pitao"

Sve smo to već gledali uoči 5-tog oktobra i posle njega, i dobili smo bolju državu moj . . . . .

Uništili su nam svu tešku - stratešku industriju i 450.000 ljudi ostavili bez posla.

Tako da nam deca danas rade u nemačkim, austrijskim i koreanskim firmama JER SRPSKIH NEMA !

Još jednom ponovljena glupost i idiotarija u koju neki naivno veruju.

Samo se treba setiti u kakvom bednom stanju je bila privreda posle pada Miloševića, ko je za to kriv da nisu možda žuti

Да, зато и подржавамо легитимну, демократски изабрану власт у Србији! ;)
Ova poslednja je legitimna, ali ne radi po propisu...a to znaci fikete...ode glava....
Da bi nesto bilo legitimno,osoba mora da radi ono za sta je izabrana da radi, ne mozes legitimnim zvati ti pozoves frizera,a on ti opljacka kucu....jeste pozvan je legitimno,ali legitimnost za neke druge stvari i neke druge obaveze....

Nista lepse narcisu ne mozes kazati.

Sto se mene tice, mozemo fino da proglasimo slogan veka!:)

"Tebe niko nista nije pitao". Mirno, kulturno i tako istinito.
Ti nemas moc.
Ti meni ne znacis dovoljno.
Ja se tebe ne plasim i ne, ne pitam te za misljenje jer me tacno zabole da ga cujem.

Genijalno!

Upravo!
Deca samo postavljaju stvari, pa i njega, na svoje mesto.
Zahtevi su upuceni onima koji su zakonski odgovorni, a ne predsedniku.

A njega nista ne boli kao sto ga boli kada ga neko stavi u zakonske okvire :)

Upravo!
Deca samo postavljaju stvari, pa i njega, na svoje mesto.
Zahtevi su upuceni onima koji su zakonski odgovorni, a ne predsedniku.

A njega nista ne boli kao sto ga boli kada ga neko stavi u zakonske okvire :)
Pitanje za ovaj narod je upravo zasto obozava da mulja , i muljare....i od starta Vucica je narod obozavao to njegovo parodicno muljarenje...na nivou seoske budale, ali to je izgleda samo moj utisak, ostali su videli nov dolazak hrista....sto pokazuje i stanje srpskog pravoslavlja...

Ja pitam to pitanje cesto narod...ne bi voleli da cujete odgovore......toliko ljubavi prema diktatorima i umerenoj dozi nasilja, mazohizmu, a negde i sado mazo, i fizickoi psihickog....svega ima..

I u sablji jepohapseno , pa sta onda, sudije i tuzioci puste, jer su na talu..

Dakle ,moras imati 10 tuzilaca i 10 sudija, i onda ostale sudije i tuzioce pocnes da guzis...redom....ko je od koga primao...ko drzi kopaonik, ko namesta koju privatizaciju, to je bilo pre, ko kome radi talove...
Kad rasturis zmijsko leglo-Udbu,onda ce se sve samo od sebe resiti,ali to nije moguce

Ova poslednja je legitimna, ali ne radi po propisu...a to znaci fikete...ode glava....
Da bi nesto bilo legitimno,osoba mora da radi ono za sta je izabrana da radi, ne mozes legitimnim zvati ti pozoves frizera,a on ti opljacka kucu....jeste pozvan je legitimno,ali legitimnost za neke druge stvari i neke druge obaveze....
Шта је непрописно урадила?

Шта је непрописно урадила?
Evo npr. danas predsednik postrojava Vladu, i preti direktorima i profesorima srednjih skola, lupetajuci kako maleletna lice ne mogu da protestvuju.

On ocigledno ne razume sta su Ustav i ljudska prava.

Treba da da momentalnu ostavku i povuce se iz politike i javnog zivota.

Ako nece, potrebno je traziti od zapada da nam pomogne da smenimo vlast.

Evo npr. danas predsednik postrojava Vladu, i preti direktorima i profesorima srednjih skola, lupetajuci kako maleletna lice ne mogu da protestvuju.

Какви бедници, мајко мила...

Никога он није постројавао, него га је Влада позвала да присуствује седници на којој би са њим дискутовали о горућим проблемима и анализирали ситуацију.

Људи из Владе су тако желели.

А што се запада тиче- што каже Електрика, бедно је позивати било чију страну силу да окупира твоју земљу. Такав став заслужује само презир!

Никога он није постројавао, него га је Влада позвала да присуствује седници на којој би са њим дискутовали о горућим проблемима и анализирали ситуацију.

Људи из Владе су тако желели.

А што се запада тиче- што каже Електрика, бедно је позивати било чију страну силу да окупира твоју земљу. Такав став заслужује само презир!
Nisu ga pozvali, nego im je on naredio da ga formalno pozovu, kao pravi diktator, posto su oni nebitni, kao u svakoj diktaturi.

Vlast u Srbiji je 'strana sila' za gradjane Srbije, i okupira ovu Drzavu.

Bedno je stajati na strani tih okupatora gradjana Srbije.

Nisu ga pozvali, nego im je on naredio da ga formalno pozovu, kao pravi diktator, posto su oni nebitni, kao u svakoj diktaturi.

Vlast u Srbiji je 'strana sila' za gradjane Srbije, i okupira ovu Drzavu.

Bedno je stajati na strani tih okupatora gradjana Srbije.
Нетачно. Позвала га је Влада. Председник је прихватио да дође и посаветује их шта како да раде.

Back