DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 51.683
Oni ispostavljaju samo mali deo racuna.Они данас испостављају рачун. ВАЖНО ЈЕ.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oni ispostavljaju samo mali deo racuna.Они данас испостављају рачун. ВАЖНО ЈЕ.
Oni ispostavljaju samo mali deo racuna.
Politicare cemo ukinuti.
Nema ništa od toga, političari se bore za vlast da bi se napljačkali.
Planiraš da ukineš demokratiju?
Ne, samo profesionalne politicare, nazalost politika se ne moze ukinuti kao takva, ali sistem mogu da vode posteniji,casniji i strucni ljudi.
Samo ne razumem o kojoj demokratiji pricas kad to kod nas ne postoji ni u promilima?
Sve smo to već gledali uoči 5-tog oktobra i posle njega, i dobili smo bolju državu moj . . . . .Autorska.
U svetlu buđenja omladine i njihove rešenosti da na vrlo jednostavan način, jednostavnim postavljanjem stvari na svoje mesto, naprave od Srbije bolju državu (odnosno, uopšte državu, pošto ovo što sad imamo je jedna smejurija), izdvojilo se ovih pet reči upućenih diktatoru Aleksandru Vučiću, koje su sva suština kako treba da se diktator sruši: Tebe niko ništa nije pitao!
Bukvalno su ga kenselovali.
Što i treba, jer njegova zakonska ovlašćenja nisu ništa veća od ovlašćenja nemačkog predsednika, za kojeg verujem da 99% forumaša i ne zna ko je taj lik.
Šta mislite, hoće li ovakav stav omladine uspeti da postavi bar neke stvari na svoje mesto, da sruši diktatora, i napravi od Srbije državu?
Ja sam ubeđen da hoće, ali samo ako mi, matori, stanemo uz njih.
A vidim da mnogi hoće, što mi stvarno vraća nadu da nije još sve izgubljeno, i da većina ipak nisu poltrončine i robovi već slobondi ljudi!
Gotov je!️
Može da bude zamka za Pusilipsa. On sad može da krene da dokazuje da se on o svemu pita, a ako to istera do kraja, onda je on kriv za sve i može da krene personalizovana kampanja i protest protiv njega.Autorska.
U svetlu buđenja omladine i njihove rešenosti da na vrlo jednostavan način, jednostavnim postavljanjem stvari na svoje mesto, naprave od Srbije bolju državu (odnosno, uopšte državu, pošto ovo što sad imamo je jedna smejurija), izdvojilo se ovih pet reči upućenih diktatoru Aleksandru Vučiću, koje su sva suština kako treba da se diktator sruši: Tebe niko ništa nije pitao!
Što i treba, jer njegova zakonska ovlašćenja nisu ništa veća od ovlašćenja nemačkog predsednika, za kojeg verujem da 99% forumaša i ne zna ko je taj lik.
Šta mislite, hoće li ovakav stav omladine uspeti da postavi bar neke stvari na svoje mesto, da sruši diktatora, i napravi od Srbije državu?
A vidim da mnogi hoće, što mi stvarno vraća nadu da nije još sve izgubljeno, i da većina ipak nisu poltrončine i robovi već slobondi ljudi!
Gotov je!️
on ne ma veze sa vucevicevom kriminalizacijom nsMože da bude zamka za Pusilipsa. On sad može da krene da dokazuje da se on o svemu pita, a ako to istera do kraja, onda je on kriv za sve i može da krene personalizovana kampanja i protest protiv njega.
Državu nismo imali posle 5-tog oktobra koliko se sećam, imali smo ubijenog premijera i masovnu pljačku državne imovine od strane Žutih lopova pod plaštom "privatizacije".Не “могу” него “морају” ако мислимо да имамо нешто што ће се звати држава.
Šta imaju od škole Marinika , Aleksić i Ćuta ?Tako je u Americi ali kod nas ne.
Djilasovo je bilo diktatura?Данас се много боље живи него у време Ђиласове диктатуре!
kapetane, nisam siguran da te pratim!?on ne ma veze sa vucevicevom kriminalizacijom ns
Сад је демократија. Србска Демократија!Djilasovo je bilo diktatura?
sta je onda sad ovo?
100 puta manje opozicije u medijima nego tad
vucevic je sve kriminaliyovao. svaki tender u ns je isao preko njega. a sa vesicem je imao dilove.kapetane, nisam siguran da te pratim!?
Oćeš da kažeš da Vučevića treba nagaziti, a ava ostaviti na miru?
Aaa, nije drug Tito kriv, nego oni oko njega, mangupi u našim redovima.vucevic je sve kriminaliyovao. svaki tender u ns je isao preko njega. a sa vesicem je imao dilove.
yato ga i stiti pa je jelenu tanaskovic lepo naucio da je vesic glavni ya projekat oko zeleznicke stanice u ns...
a sad peru ruke...
vucic nema pojma u sta je novi sad pretvoren!
poredjenje ti je kao dupe i oko bez potrebe da se prica ko je dupe a ko oko...Aaa, nije drug Tito kriv, nego oni oko njega, mangupi u našim redovima.![]()
Pa izvini, ne razumem suštinu, a možeš mi direktnim odgovorom razjasniti: nagaziti Vučevića i ne dirati ava, je li to to?poredjenje ti je kao dupe i oko bez potrebe da se prica ko je dupe a ko oko...
Vole neki srbi diktaturu pa to ti jeСад је демократија. Србска Демократија!
Državu nismo imali posle 5-tog oktobra koliko se sećam, imali smo ubijenog premijera i masovnu pljačku državne imovine od strane Žutih lopova pod plaštom "privatizacije".
Koja to država uništava svoju stratešku industriju ?
Koja to država pretapa svoje oružje, reci ti meni ?![]()
Kako da kazem da sam SNS bot a da ne kazem da sam SNS botSve smo to već gledali uoči 5-tog oktobra i posle njega, i dobili smo bolju državu moj . . . . .
Uništili su nam svu tešku - stratešku industriju i 450.000 ljudi ostavili bez posla.
Tako da nam deca danas rade u nemačkim, austrijskim i koreanskim firmama JER SRPSKIH NEMA !
I onda smo rušili "diktatora" i na vlast doveli ŽUTE "DEMOKRATE"
Istorija nam se vidim ponavlja ŽUTI POKUŠAVAJU DA NAS PO DRUGI PUT PREVESLAJU.
Opet CNN kolo vodi i okreće "stado" protiv " čobanina" , nebi li ga srušili i ovčice ostavili na milost i nemilost vukovima - njima samima.
Opet vukovi nagovaraju ovce da sruše ogradu i same ulete u vučje čeljusti.
Jednom zec prođe kroz noge - kaže stara mudrost. A ako se to desi i drugi put, znači da nešto sa nama debelo nije u redu ?![]()
Čeda, Đinđić, Đelić, Dinkić iz studentskih klupa došli u Vladu i vodili državu, šta vodili, devastirali je, pokrali i bacili na kolena.Ovo su profesionalni politicari koji nemaju ni dan radnog staza a na celu su drzave.
To ti je srpski prkos, inat, ne razumete to vi hrvati.Која то нормална власт допусти да је бомбардује 18 најмоћнијих земаља на свету..
verovatno je gotov ali doci ce gori u drugoj odeci...a i treba tako, jer promene vesele, niko u srcu evrope nece vise da trpi ista proseravanjaAutorska.
Gotov je!️