"Tebe niko ništa nije pitao"

Frederick_

Veoma poznat
Poruka
14.988
Autorska.

U svetlu buđenja omladine i njihove rešenosti da na vrlo jednostavan način, jednostavnim postavljanjem stvari na svoje mesto, naprave od Srbije bolju državu (odnosno, uopšte državu, pošto ovo što sad imamo je jedna smejurija), izdvojilo se ovih pet reči upućenih diktatoru Aleksandru Vučiću, koje su sva suština kako treba da se diktator sruši: Tebe niko ništa nije pitao!

Bukvalno su ga kenselovali.

Što i treba, jer njegova zakonska ovlašćenja nisu ništa veća od ovlašćenja nemačkog predsednika, za kojeg verujem da 99% forumaša i ne zna ko je taj lik.

Šta mislite, hoće li ovakav stav omladine uspeti da postavi bar neke stvari na svoje mesto, da sruši diktatora, i napravi od Srbije državu?

Ja sam ubeđen da hoće, ali samo ako mi, matori, stanemo uz njih.
A vidim da mnogi hoće, što mi stvarno vraća nadu da nije još sve izgubljeno, i da većina ipak nisu poltrončine i robovi već slobondi ljudi!
Gotov je! ✊

Srbija tone u pakost i zlobu , jedino to licemerje roditelja koje upucuju deci da je bolje nego sto jeste, taj deo je edukativan i entuzijastican, ali tu je uvek i dobar deo licemerja....moze spasiti Srbiju...

Znaci jedino ti mladi koji nemaju sta da izgube, mislim na TV aparat, i emisiju Dnevnik....mogu da smanje pad u pogan...

A za neverovati je kakvi oblici pogani su prisutni, tu su , nije vise zamisljena i izmisljena patologija...

Neki primeri , komsinica preti da ce da zavede majku studenta ako ne pristane da se seksa sa njom, apsurdna pretnja, ali je na kraju i sprovedena, zavela je majku sa nekim od svojih izverziranih svalera....

Sitnih lopova, secikesa, koji koriste i spravice, i kalauze , sve vise ...

Uzima se sta se stigne... i gde se stigne....taj lopovski duh sve vise javan i ocigledan...

Kartel se definitivno raspada, puca po savovima sad ga treba dokrajciti.
Mali i Vucic su tu kljucni, Mali sa logistikom i finansijama, a Vucic sa uplitanjem veza BIA i kriminala....koje su bas bas zloupotrebljene zadnjih 5 godina...tj bukvalno je nalozio krimosima da se razmasu....zadnjih 5, ne znam zasto ne svih 12.....preostalo vreme su muljarili kriosi uz radikalnu stranku....to je izgleda jak izvor smrada u Srbiji...

Planiraš da ukineš demokratiju?
To je ocigledan plan..
Svidelo se ljudima sto Vucic ukinuo demokratiju , nisu se bunili , sad deca hoce to na drugi nacin, lupanje u sto , ali i po bulji....

E sad, fora je sto to nedonosi dobre rezultate, ali ni matori nisu znali da prepoznaju inteligenciju , a i pamet, tesko da ce mladi to znati...

Zato postoji uspesni prikaz pameti, kao i svuda rec uspeh je tu u kontekstu,

Autorska.

U svetlu buđenja omladine i njihove rešenosti da na vrlo jednostavan način, jednostavnim postavljanjem stvari na svoje mesto, naprave od Srbije bolju državu (odnosno, uopšte državu, pošto ovo što sad imamo je jedna smejurija), izdvojilo se ovih pet reči upućenih diktatoru Aleksandru Vučiću, koje su sva suština kako treba da se diktator sruši: Tebe niko ništa nije pitao!

Bukvalno su ga kenselovali.

Što i treba, jer njegova zakonska ovlašćenja nisu ništa veća od ovlašćenja nemačkog predsednika, za kojeg verujem da 99% forumaša i ne zna ko je taj lik.

Šta mislite, hoće li ovakav stav omladine uspeti da postavi bar neke stvari na svoje mesto, da sruši diktatora, i napravi od Srbije državu?

Ja sam ubeđen da hoće, ali samo ako mi, matori, stanemo uz njih.
A vidim da mnogi hoće, što mi stvarno vraća nadu da nije još sve izgubljeno, i da većina ipak nisu poltrončine i robovi već slobondi ljudi!
Gotov je! ✊
:hahaha:

... i opet se mi poredimo sa Nemačkom.

Videla žaba da se konj potkiva ...

Back