Da li se meni cini ili je stanje stvarno takvo kakvim ga ja vidim. Naime nerviraju me taksisti u Pancevu, tj njihovo ponasanje u saobracaju. Bilo da se nalazim u svom autu iza ili ispred nekog od pomenutih ili da sam pesak neverovatno su bezobrazni. Naravno da ne pominjemo izuzeci postoje itd, itd.... Na prvo mesto po bezobrazluku bih ubedljivo stavio Lagunu. Neverovatno su bezobrazni po pitanju prvenstva prolaza kao i kod propustanja pesaka. Oni su mi toliko odvratni da bih posle njih stavio jedno tri prazna mesta pa onda Joker taxi. Verovatno ih manje ima pa sam imao manje konflikata sa njima ali su ista prica kao i ovi iz lagune. Ima primera i iz drugih taxi-ja ali kad god mi se nesto desi na putu (najcesce naglo kocenje) u 90% slucajeva uzrocnik je neko vozilo iz pomenutih taxi udruzenja. Najcesce izlecu sa sporednih puteva, naglo koce i staju na sred puta bez ikakvog migavca ili eventualno kad stanu ukljuce sva cetiri, ukljuce sva cetiri migavca pa onda idu jos 500m, i posebno bih izdvojio raskrsnicu od plinare prema streli. Obavezno kada nailazi voz tu se napravi kolona u traci prema streli i uvek ali uvek se nadje neki Laguna ili Joker koji ce doci u traku za levo i pokusati da udje u traku za pravo kada se pojavi zuto na semaforu.
Inace kada treba da zovem taksi uvek zovem zeleni valjda iz neke navike ali nikad do sad nisam imao primedbi. Jedina zamerka je kada kasne ali to je opravdano jer znam da rampa pravi veliki problem.
Ovom prilikom zelim da zamolim sve posetioce koji poznaju nekoga iz pomenutog drustva da apeluju na njih da malo obrate paznju na to da nisu jedini u saobracaju.