TAXI u Pančevu

• Začetnik teme Začetnik teme Dovla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a ko ih tera da rade taj "naporan i monoton" posao"???? sta je tu tesko, sedi u kolima i vozi se??? nisu mogli da nadju bolji posao... za taxi ti nije potrebna nikakva skola, samo vozacka dozvola i teraj... i onda misle da su oni jedini sposobni za taj rad, kao da su bogom dati za to!? a njihov je problem koga ce da voze i koga ce da prime u svoje vozilo!!!! slazem se da ima raznih ljudi ali to im nije nikakvo opravdanje da se ponasaju kao divljaci prema ostalima na ulici!!!

niko ih netera da rade taj posao koji rade, ali uzmi u obzir da je visok stepen ne zaposlenosti i jako je tesko gotovo nemoguce naci posao u bilo kojoj firmi,narocito kada je i mnogim ljudima koji su u radnim odnosima status pod znakom pitanja, ljudi moraju da zive od necega...svako ko nije radio takvu vrstu posla nemoze da komentarise neke stvari...kada bi birali koga ce da voze nebi imali novca ni dazbine da plate, jer je daleko vise poluidiota od stranki nego normalnog sveta...verovali ili ne...neponasaju se oni tako iz obesto nego je to profesionalna deformacija zahvaljujuci idiotima koji se voze, koji zamisljaju da ako plate voznju vozac treba i da im pusi...

Dovla:
Da li se meni cini ili je stanje stvarno takvo kakvim ga ja vidim. Naime nerviraju me taksisti u Pancevu, tj njihovo ponasanje u saobracaju. Bilo da se nalazim u svom autu iza ili ispred nekog od pomenutih ili da sam pesak neverovatno su bezobrazni. Naravno da ne pominjemo izuzeci postoje itd, itd.... Na prvo mesto po bezobrazluku bih ubedljivo stavio Lagunu. Neverovatno su bezobrazni po pitanju prvenstva prolaza kao i kod propustanja pesaka. Oni su mi toliko odvratni da bih posle njih stavio jedno tri prazna mesta pa onda Joker taxi. Verovatno ih manje ima pa sam imao manje konflikata sa njima ali su ista prica kao i ovi iz lagune. Ima primera i iz drugih taxi-ja ali kad god mi se nesto desi na putu (najcesce naglo kocenje) u 90% slucajeva uzrocnik je neko vozilo iz pomenutih taxi udruzenja. Najcesce izlecu sa sporednih puteva, naglo koce i staju na sred puta bez ikakvog migavca ili eventualno kad stanu ukljuce sva cetiri, ukljuce sva cetiri migavca pa onda idu jos 500m, i posebno bih izdvojio raskrsnicu od plinare prema streli. Obavezno kada nailazi voz tu se napravi kolona u traci prema streli i uvek ali uvek se nadje neki Laguna ili Joker koji ce doci u traku za levo i pokusati da udje u traku za pravo kada se pojavi zuto na semaforu.
Inace kada treba da zovem taksi uvek zovem zeleni valjda iz neke navike ali nikad do sad nisam imao primedbi. Jedina zamerka je kada kasne ali to je opravdano jer znam da rampa pravi veliki problem.
Ovom prilikom zelim da zamolim sve posetioce koji poznaju nekoga iz pomenutog drustva da apeluju na njih da malo obrate paznju na to da nisu jedini u saobracaju.

Svi taksisti voze bezobrazno. Pogledaj samo beogradske taksiste!!! To sto ti vidis najvise vozaca iz Laguna taksija pa naravo kad imaju preko 2000 ( ako ne i vise) poziva dnevno. Moras da priznas da imaju najbolja vozila. Pogledaj sta voze ...recimo pinkovci... Joker taksi ne znam kako jos postoji, jer ne znam ko se jos sa njima vozi.
Pozdrav!!!

Stoji da Laguna ima preko 2000 poziva, da je to zbog odlicnog voznog parka i da ima svakakvih ljudi svuda, pa i u Laguni. Zato ako zelite bezbednu voznju, pozovite najsporijeg i najsigurnijeg vozaca Lagune Saleta - Bubamaru 022. Malo reklame nije na odmet. ;) Inace, ako Sale ne radi, vozim se Weifertom.

Back