TAXI u Pančevu

• Začetnik teme Začetnik teme Dovla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dovla:
Joj njih mi ne pominji... ako ista mrzim onda je to kad mi dodje unese mi se u facu i prodere se PANCEVO ili VRSAC... nerviram me njihov nacin voznje gde god da ih stignem ponasaju se kao da voze Mercedesovu limunzinu a ne kombi i izivljavaju se na putevima. Ili kad na putu za BG stanu u trcu traku na semaforu u nameri da se ugrade ovom sto je prvi u srednjoj traci...
slazem se... ti kombisti su tako odvratni... nemam reci

@marina s
znas sta duso moja.... ne mogu ja da gledam svoj posao i da ne obracam paznju na njih kad oni predstavljaju pretnju po moj zivot... cesto sam u kolima i najmanje sto mi treba je da me tako neki neizivljeni.... necu da se izrazim... udari i ne dao mu Bog povredi... a kad bi neki taksista povredio nekog ko je sa mnom u kolima ne bi se bas najbolje proveo... ja shvatam da uglavnom taksiraju ljudi koji nista drugo u zivotu nisu mogli da postignu i da misle da su bogom dani da rade taj posao, ali mi nije jasno koji im je povod za ugrozavanje tudjih zivota... ako im nije do zivota eno im put za bg neka se zalate i isprevrcu oko jedan sat nocu i cak i da ne poginu na licu mesta ikrvarice sigurno jer tuda prodje pet auta za celu noc... ;)

Isključivo se vozim JOKER taksijem, jer su ubedljivo najbolji-kulturni, tačni i ne ugrožavaju saobraćaj(bar ja imam takvo iskustvo)! Inače, sve ono što je navedeno za ostale taksiste(ne samo u Pančevu) je većinom tačno.Moram da otvorim desetoro očiju, naročito ako sam pešak.

Ljudi! Ja sam bio 9 godina u taxiju i mogu vam reći da je to kao i svaka druga firma. Od onih bez škole do fakutetlija (što i nije mera za kvalitet čoveka). Taksisti koji bezobrazno voze (što i mene nervira) su u udruženjima koja su opterećena dažbinama (imaju bezobrazne gazde). A sa druge strane pa oni žive od tih auta pa ako oni nisu svesni da ostaju bez posla u slučaju karambola neka im!

radila sam u taxiju, ima stvarno sirovina ali nisu svi isti, vecina jeste nazalost...treba uzeti u obzir da rade naporan, monoton posao gde su i stranke od kulturnog sveta do krajnjih poluidiota, pijanih, smrdljivih, drogiranih,...odvratnih....naravno da treba da se obrati paznja na ostale ucesnike u saobracaju kao i da se vodi racuna o naplati...svako nedolicno ponasanje vozaca treba prijaviti udruzenju i ono ce svakako biti sankcionisani...necete verovati ali atmosfera u udruzenjima je totalno nezdrava(vozaci pucaju zbog troskova, licnih nezadovoljstava, poluidiota koji se voze, smrdljivi prljavi bljak...) i oni prosto jedve cekaju da se neka stranka na nekog vozaca zali nebili ga razapeli u svakom smislu reci...

Back