- Poruka
- 18.455
E evo i novih situacija sto se tice javnog saobracaja,
sto verovatno vecina gradjana zna.
Doslo je do "napredovanja" TAXI sluzbi,kao na primer Laguna,koja je donela odluku da vise nevozi gradjane ako u njihovoj ulici nije ravan asvalt,a pogotovo gde ga nema!(saznao sam od njihovog taxiste,koji je toliko bio ljubazan da mi se digla kosa na glavi
I naravno,doneo sam odluku koju sam mu saopstio kad sam izlazio iz vozila,da vise nikad necu koristiti njihove usluge.
Ima bisera jos boljih,a to je naplata za uslugu koju pruzaju.Mislim i na ostale TAXI firme.Cena kostanja iste destinacije koju koristim od kuce do centra grada varira od 200,oo din do 500,oo din.Kako se kome navije i koliko mu treba novca.
Ocigledno da se isplati biti taxita,pa mislim i ja da pocnem tom delatnoscu
Sto da me toliko njih "sisaju" kad mogu i ja to. Ocigledno da ni oni ne propustaju trenutnu situaciju- BEZAKONJE- .

sto verovatno vecina gradjana zna.
Doslo je do "napredovanja" TAXI sluzbi,kao na primer Laguna,koja je donela odluku da vise nevozi gradjane ako u njihovoj ulici nije ravan asvalt,a pogotovo gde ga nema!(saznao sam od njihovog taxiste,koji je toliko bio ljubazan da mi se digla kosa na glavi
I naravno,doneo sam odluku koju sam mu saopstio kad sam izlazio iz vozila,da vise nikad necu koristiti njihove usluge.Ima bisera jos boljih,a to je naplata za uslugu koju pruzaju.Mislim i na ostale TAXI firme.Cena kostanja iste destinacije koju koristim od kuce do centra grada varira od 200,oo din do 500,oo din.Kako se kome navije i koliko mu treba novca.
Ocigledno da se isplati biti taxita,pa mislim i ja da pocnem tom delatnoscu

Sto da me toliko njih "sisaju" kad mogu i ja to. Ocigledno da ni oni ne propustaju trenutnu situaciju- BEZAKONJE- .