Taverna

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vaše želje za mene su zapovest..:D...Dakle,poželeli ste kaficu...evo...:D

26e90e50e1e7223920daf934065a3913_web.jpg
:heart:
kafa-1.jpg

Samo reci..:D
Ako je u pitanju hokus pokus rezultati su zagarantovani...:lol:

Evo 'vako. Moja zenska je sinoc sanjala vampire kod Merkatora.Ne znam shto se krvopije shunjaju oko trgovina(ono juche tebi bili na pijaci).Elem , krenuli zenska, sestra i ja k' Merkatoru , kad ispred ,nekoliko njih. Zenska nam rece da ne idemo tamo, ali kako smo i u zivotu sestra i ja pomalo hrabri , mi odosmo, a zenska je posle letela, pa sletela kod moje majke. Tamo je zatekla sestru i mene neprirodno crvenih lica...
Znajuci za tvoje sposobnosti i uzimajuci u obzir tvoj nachin ishrane molim te da svratish malo u snove i reshish ovaj problem:D

Evo 'vako. Moja zenska je sinoc sanjala vampire kod Merkatora.Ne znam shto se krvopije shunjaju oko trgovina(ono juche tebi bili na pijaci).Elem , krenuli zenska, sestra i ja k' Merkatoru , kad ispred ,nekoliko njih. Zenska nam rece da ne idemo tamo, ali kako smo i u zivotu sestra i ja pomalo hrabri , mi odosmo, a zenska je posle letela, pa sletela kod moje majke. Tamo je zatekla sestru i mene neprirodno crvenih lica...
Znajuci za tvoje sposobnosti i uzimajuci u obzir tvoj nachin ishrane molim te da svratish malo u snove i reshish ovaj problem:D

Taj problem se vako rešava...:lol:

To što ste ti i seka bili crveni u licu može da znači samo jedno..
..sigurno ste i vi promenili način ishrane kao i ja..:mrgreen:

E pa ženska će da ode u shoping i ima da ti potroši sve parice...zato ćeš da budeš besan...:hahaha:

Aaaa, kakav sam tumač ?

:rotf:

E pa ženska će da ode u shoping i ima da ti potroši sve parice...zato ćeš da budeš besan...:hahaha:

Aaaa, kakav sam tumač ?

Nisi losh tumach, ali za tako neshto nisam besan. Nauchio sam da zivim s' tim.
Odavno sam shvatio da u kosmosu postoje razlozi za sve, pa i za to da neko ima vishe cipela nego ja charapa i vishe kaputa nego ja majici:confused:

Aaaa, kakav sam tumač ?

:hahaha:....najbolji...:rotf:
Joj,i mene kad uhvati potrošačka groznica umem da potrošim sve...:mrgreen:

Bash si opaka
na osnovu klipa zakljuchujem da predlazesh da trpim teror Marishke i njenih zgodnjikavih koleginica:D
Dobro, dobro , snacicu se sam;)

Biće ti teško pretpostavljam sa Mariškom i njenim koleginicama...:per:
Treba se izboriti sa tom količinom lepote..;)

Obožavam taj film..:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back