Tattoo i starenje kože

Poli46

Stara legenda
VIP
Poruka
92.480
Naša tela se mnogo menjaju kako prolazimo kroz život. Znaci starenja su očigledni na našoj koži. Bore, i opuštena koža. Možete očekivati neke promene tokom vremena.
Tetovaža je deo vaše kože, svako značajno pogoršanje koje se desi vašoj koži utiče
na mastilo.

u18018_slide_1704.jpg

Jeste li tetovirani?
Ja nisam nemam ni jednu tetovažu na svom telu, tako da ne mogu da vam kažem
kako se tetovaža ponaša na mom telu.

Naša tela se mnogo menjaju kako prolazimo kroz život. Znaci starenja su očigledni na našoj koži. Bore, i opuštena koža. Možete očekivati neke promene tokom vremena.
Tetovaža je deo vaše kože, svako značajno pogoršanje koje se desi vašoj koži utiče
na mastilo.

Pogledajte prilog 1174353

Jeste li tetovirani?
Imam par tetovaza koje sam uradio sa 16-17 godina i do sada se nisu menjale,vedecemo kasnije.

na mastilo.

Pogledajte prilog 1174353

Jeste li tetovirani?

Nisam tetovirana odrasla sam u strogom shvatanju da jedino kriminalci imaju tetovaže

🤷‍♀️

U moje vrijeme to nije bilo toliko u trendu kao sto je sad i moram priznati da nekima lepo stoji

Zavisi kako koza stari imam jednu baku od 95 godina grudi čvrste a i noge ekstra da ima tetovazu super bi to izgledalo :)

Nije se udavala radila i uživala

Poznajem ljude koji imaju tetovaže.
Nisu to loši ljudi, da se razumemo, samo po tome.
Jedan ima ''svet'' naslikan na stomaku.
Divna osoba, ima i svoje objašnjenje.
Lično ne bih svojom voljom išta pisala ili crtala po sebi, ali, ok, nije me savetovao ili terao, ja ionako živim po svom.
Malo je bio tužan kad sam izjavila da tetovaže ne podnosim
Nije da ne podnosim...
Samo ih...
kako se kaže...
najnežnije moguće: na svom telu ne želim!

Имам пет тетоважа на скривеним местима,и 44 године.
Волим их и уживам у њима.
А како ће изгледати кад будем имала 70, размишљаћу о томе кад тада будем пипала сваки хлеб редом у максију да видим који је најмекши због протезе.

А како ће изгледати кад будем имала 70, размишљаћу о томе кад тада будем пипала сваки хлеб редом у максију да видим који је најмекши због протезе.
Vidiš onoj babi gore samo su se rastegle jer je debela :manikir:

:super: :heart:

Ja imam par na sebi i nisam vidila da su nesto drugacije a imam ih 20g vec.
Sto se tice boja,pa naravno da boja sa godinama izgubi sjaj to treba obnoviti.
:heart:

Imam dve.. već nekih petnes šesnes sedamnes god... i slažem se sa ove dve drage mi žene

Back