Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To su reči koje će voditi Čovečanstvo u Novu Epohu...
![]()
Nije loša...![]()
e, zmajeve volim...al bih ja nešto manje...i na drugom mestu...![]()
To su reči koje će voditi Čovečanstvo u Novu Epohu...
![]()
Nije loša...![]()
Meni se nešto i ne sviđaju Zmajovi...Mislim da je to više trend...Kineska slova,tribali i slično...Ovaj krst je fenomenalanKaaaako je preterana hocu ovo ja,samo manje....al ne znam kako bi na meni ovo izgledalo,kao devojci da nije malo preterano,i treba smisliti gde cu da stavim......

ahahah...super sto ti je neko odgovorioNe znam da li je ovo tema za pitanja, ali u svakom slučaju..
Za 2 dana radim svoju prvu tetovažu, na vratu sa strane. Znam da većina kaže da prva tetovaža ne bi trebala da bude na vidljivom mestu, ne zna se kako će koža da reaguje i ostale stvari no idem na rizik, radim kod proverenog čoveka, znaću kako i šta sa tretmanom nakon odrade.
Pretpostavljam da ću nakon odradjene tetovaže imati crvenilo na vratu i neke slične "pojave", interesuje me za koliko će se dana to povući, da izgleda normalno iako i sam znam da će tretman ići mnogo duže, bitno mi je da izgleda normalno,da mogu da izadjem kroz grad i odem na trening/predavanje. I ako nekom nije problem da mi preporuči onu kremu koja se koristi kasnije i ukratko samo prepriča kako ide taj tretman, iako me tek čeka jedno takvo predavanje čisto da znam šta me čeka.
thx

i u sred zime sam morala da nosim majice na bretele jer me strasno bolelo kada stavim materijal preko ... ako se tad nisam smrzla nikada necu xD ...