Tatoo

Po meni baš koliko treba!:)
http://4.***************/_qCCJ3O0FfMU/SnMbiahhmSI/AAAAAAAAAnU/LerqD2H_IEs/s400/f-you-forehead-tattoo.jpg
Ovaj čovek je mesija ''Novog Doba'':rotf::mrgreen:

To su reči koje će voditi Čovečanstvo u Novu Epohu...:aha:
tattoo-main_Full.jpg

Nije loša...:think:

Ja bih volela Feniksa..U stvari htela bih dve tetovaze,jedna da bude necim arapskim { ali naci cu prave arape da tacno kazu rec } ili na nekom starom jeziku...ili svoje ime ili lavca,ili moc... i htela bih Feniksa,ali malog,samo da se setim mesta gde hocu....

Ne znam da li je ovo tema za pitanja, ali u svakom slučaju..

Za 2 dana radim svoju prvu tetovažu, na vratu sa strane. Znam da većina kaže da prva tetovaža ne bi trebala da bude na vidljivom mestu, ne zna se kako će koža da reaguje i ostale stvari no idem na rizik, radim kod proverenog čoveka, znaću kako i šta sa tretmanom nakon odrade.

Pretpostavljam da ću nakon odradjene tetovaže imati crvenilo na vratu i neke slične "pojave", interesuje me za koliko će se dana to povući, da izgleda normalno iako i sam znam da će tretman ići mnogo duže, bitno mi je da izgleda normalno,da mogu da izadjem kroz grad i odem na trening/predavanje :D . I ako nekom nije problem da mi preporuči onu kremu koja se koristi kasnije i ukratko samo prepriča kako ide taj tretman, iako me tek čeka jedno takvo predavanje čisto da znam šta me čeka.

thx

Kaaaako je preterana hocu ovo ja,samo manje....al ne znam kako bi na meni ovo izgledalo,kao devojci da nije malo preterano,i treba smisliti gde cu da stavim......
Meni se nešto i ne sviđaju Zmajovi...Mislim da je to više trend...Kineska slova,tribali i slično...Ovaj krst je fenomenalan:eek:
celtic-cross-tattoo-l.jpg

Ne znam da li je ovo tema za pitanja, ali u svakom slučaju..

Za 2 dana radim svoju prvu tetovažu, na vratu sa strane. Znam da većina kaže da prva tetovaža ne bi trebala da bude na vidljivom mestu, ne zna se kako će koža da reaguje i ostale stvari no idem na rizik, radim kod proverenog čoveka, znaću kako i šta sa tretmanom nakon odrade.

Pretpostavljam da ću nakon odradjene tetovaže imati crvenilo na vratu i neke slične "pojave", interesuje me za koliko će se dana to povući, da izgleda normalno iako i sam znam da će tretman ići mnogo duže, bitno mi je da izgleda normalno,da mogu da izadjem kroz grad i odem na trening/predavanje :D . I ako nekom nije problem da mi preporuči onu kremu koja se koristi kasnije i ukratko samo prepriča kako ide taj tretman, iako me tek čeka jedno takvo predavanje čisto da znam šta me čeka.

thx
ahahah...super sto ti je neko odgovorio :)

nego,kako si proso?

Haha, nekad prosto zavolim ovaj forum :)

Bilo je ok, skoro da nisam osetio bol, cak sta vise mi je prijalo, verovatno jer ne znam koliki je normalan bol na ruci npr, a koliko na vratu gde je najbolnije kako kazu. Posao sam sa idejom za 5x3, zavrsio sam sa 7x6cm :D Ovo mu dodje treci dan, tetovaza je u odlicnom stanju samo sto moram jos par dana da blejim kod kuce i da odmaram od treninga.

Iako sam to uradio sa dosta razmisljanja i potpuno siguran u sebe, opet se malo brinem da li ce da reaguju na to profesori na faxu, nakon faxa za posao znam da ce to mozda i predstavljati problem ali sam jos pre donesene odluke video nekoliko makeup-a i nacina da se prekrije ako dodje dotle, tako da sam poprilicno zadovoljan i svojom odlukom a i radom. Izbacicu fotku za koji dan ;)

Ovo je 6. dan od tetoviranja, jednom se ljustila, napravio se novi sloj, jutros je ponovo pocela. Kada cu moci da stavljam stvari preko nje ? Dok spavam trudim se da ne dodiruje nista, niti nosim stvari koje mi dodiruju vrat kod kuce.. Znam da se 7 dana izbegava trening, ali ako se ovo i dalje ljusti ne vidim mogucnost za trening.. A nisam stavljao foliju niti ista drugo jer mi je tako receno, s obzirom da mi je na vratu.

Znam da je nega tetovaze oko 45 dana, al pitam za trening i stvari :)

ja imam ispod vrata na ledjima ... i mazala sam je samo prvih 4,5 dana jer se nakon toga oljustila koza i to je bilo to ... ali tih 4,5 dana sam umirala koliko me je svrbela koza :eek: i u sred zime sam morala da nosim majice na bretele jer me strasno bolelo kada stavim materijal preko ... ako se tad nisam smrzla nikada necu xD ...

Back