Pokusala sam, doduse da vas nateram na temi o svekrvama da porazmislite malo i o drugoj strani - ali mi, ocito nije uspelo...Da ne bih pisala ponovo citiracu samu sebe:
"...A inace, drage moje, izogovarasmo SVEKRVE uzduz i popreko - neke su boga mi to itekako zasluzile...ali sta je sa TASTAMA? Jesu li nase majke bas uvek bezgresne i uvek u pravu? Ajde, budite sad iskrene i objektivne (?) kao do sada.. "
Eto, pocecu sa mojom...Majka mi je Lav u horoskopu, sto dosta govori samo po sebi....Celog zivota ima strogo odredjeno misljenje kako nesto treba uraditi - i ne libi se toga da ga glasno iznese...Posto delimo kucu (svaka ima svoj sprat), pijemo kafu ujutro i za nju je to pravo vreme da mi pobroji sve ono sto sam pogresno uradila (valjda od rodjenja do tog dana)..E, da je svekrva, vec bi se za gusu hvatale, ili bi i ja kukala na gorepomenutoj temi..Ovako, samo progutam knedlu i okrenem na salu, a nekad se bogami i podzapamo...Samo sto nikada to ne shvatim kao smrtu uvredu, kako bi verovatno bilo da se nesto radi o drugoj strani...I sve nesto mislim - kad mene uspe da izbaci iz takta, sto je znam 40 godina, kako li je tek mom muzu...