mirarbi
Primećen član
- Poruka
- 801
Ljudi pomagajte!
Tek danas sam otkrila ovaj forum (nisam bas neka forumasica...), a planiram da idem na Tasos od 20.08. Medjutim, ono po cemu se razlikujem od svih cije sam postove uspela da procitam u zadnjih 1h, to je da ne idem preko agencije. Nemojte mi reci da ne postoji mogucnost da se dodje na Tasos na "bum". Jao, tacno cu da svisnem, narocito kad sam videla sve lepe slicice koje ste okacili. Elem dolazimo nas 4 kolima, i ima li ikakve sanse da iznajmimo neki apartmancic onako, na ne vidjeno. Ne bi bilo lose da mi kazete i koje su cene (okvirno). Hvala unapred!
A viza? Treba ti vaucer ili pozivno pismo od Grka, za dobijanje individualne vize.
Mozes da rezervises smestaj preko Interneta, ali racunaj na to da ces morati da uplatis najmanje 30% posredstvom neke banke ili karticom.
Ja sam na taj nacin htela da uplatim smestaj u hotelu Filia u Limenasu. Medjutim, cena je bila ista preko agencije, kao i da smo sami rezervisali i platili.
, Je l moguce da su sve plaze toliko lose u Limenariji? Zanima me posto je iznamljivanje skutera? I je l bio neko od vas tako van sezone npr. u septembru, da li je losije vreme slucajno? Da li su moguce cesce kise?