Tarot

Evo odmah ću: dakle, šta me čeka u ljubavi?

Može li se tako formulisati pitanje?
одлучио сам се за две карте - садашњост и скору будућност.

1. ПРАВДА обрнуто
ово је карта неправде, вероватно мислиш да си неправедно лоше прошла у љубави, али могуће да ту има и до твоје необјективне оцене
2. ЉУБАВНИЦИ обрнуто
поприлично очигледна симболика, у скорије време не очекуј богзна шта позитивно

Sta mislite o ovom otvaranju?
Glavna karta Mesec, izvukoh dve ispod da objasne Mesec, i bile su Djavo i Luda.

Mesec su neke iluzije i strahovi, nerealnosti, umisljaji, blokade, "lunatic"
E sad buni me ovaj Djavo i Luda koji su unutar meseca, bas su mi nespojive ove dve karte.

a krenula sam da izvlacim za posao, i vidim Mesec i skapiram da nema veze sa poslom otvaranje.
Medjutim Luda nije karta buducnosti ovde, nego samo onoga sto se krije u Mesecu, a u Mesecu se bore Djavo i Luda, bukvalno nemam pojma sta to znaci.

Otvaram po 3. karte, proslost je 6.pentakla, sadasnjost Mesec, buducnost 6 stapova, buducnost je ok ovde.

Izvukla kartu jer sam zbunjena, i sad mi i Tarot kaze da sam zbunjena :lol:

Превише компликујеш. Отвори по једну карту за свако временску димензију...
Успут, је ли било исправно оно што сам ти одговорио кад си ме последњи пут питала за посао?

од келтског крста бежим ко ђаво од крста. :mrgreen: Нису три карте компликоване ( то и сам радим ), него сам погрешно схватио да отвараш по три за свако димензију.
Иначе, на једном америчком форуму ме редовно контактирају да радим читања. Више људи, више "муштерија". :)

Sta mislite o ovom otvaranju?
Glavna karta Mesec, izvukoh dve ispod da objasne Mesec, i bile su Djavo i Luda.

Mesec su neke iluzije i strahovi, nerealnosti, umisljaji, blokade, "lunatic"
E sad buni me ovaj Djavo i Luda koji su unutar meseca, bas su mi nespojive ove dve karte.
to ti je upozorenje
Vrlo je jasno
Krenućeš pogrešnim putem ili uraditi pogrešan izbor zbog neracionalnog,emotivnog odnosa prema toj stvari
Ili jednostavno,ne vidiš dobro suštinu stvari u vezi toga
Nešto uzrokuje obmanu ili samoobmanu
Ili postoji nešto što ne znaš

Hvala na pomoci agatha i jagodinko, nesto nisam objektivna kad sebi tumacim, i ja bi rekla da je tako kao sto ste rekle.

E sad jedino sto bi ovde dodala kao komplet tumacenju je sto je karta buducnosti mala arkana, a kod Meseca su sve tri velike arkane, znaci da je nesto duzi period u pitanju, 6 stapova je karta pobede, ona je buducnost, ali moze biti nesto kratkog daha i promenljivo jer je mala arkana, ovo sa Mesecom ce imati kulminaciju u periodu Riba sto je ova karta, znaci do marta tuc-muc sa ovom situacijom.

од келтског крста бежим ко ђаво од крста. :mrgreen:

Keltski je lak, ali ne znas cake :p
7. pozicija je ta osoba koja pita
pozicija 8. je osoba za koju pita(ako ima i drugih ljudi u pitanju)
Dva asa ako ih vidis u celom otvaranju su prekid necega, a ne dva pocetka necega.
Sunce na nekoj poziciji moze da ponisti okolo negativne karte.
Uglavnom-mala arkana, stvar je promenljiva i prolazna, bilo dobra ili losa.
Sve karte posle karte Smrt su uglavnom "beating a dead horse" tj. ta stvar je svrsena, ma koliko se mlatili.
Karta Svet je maksimum i vrhunac u toj situaciji za koju se pita, recimo idu neke karte pa se pojavi karta Svet pa opet jos karata, stvari ce ostati takve kakve su zakljucno sa kartom Svet.
pozicija 3. je uzrok problema
5. vidjenje osobe o ishodu pitanja
4.proslost

Nesto sto mi je trenutno palo napamet, mozda ce nekome znaciti :ok:

Poslednja izmena:
Imam mnogo knjiga o tarotu i svaka prilično drugačije tumači
Naročito kombinacije karata
Ja isključivo koristim keltski ali u formalnom rasporedu prva karta mi je osoba koja pita
Uglavnom,ono što važi za jednog,ne važi za drugog
Važan je ishod a put kojim si došla do njega je irelevantan
Naravno,mora i dar da se ima
A on nije baš čest

Na pocetku sam keltski skoro iskljucivo, a onda me je zbunilo kad sam procitala da je nekima obrnuta karta za proslost i buducnost, i kao pa ja sve radim pogresno :lol:
I vremenom mi se neki metod iskristalisao, ovo za poziciju 8. recimo gadja u centar provereno, a sama osoba mi jesu i prva i sedma karta, prva vise osoba iznutra dok pita to pitanje kao i opsti neki pokazatelj situacije, a 7. pozicija osoba onakva kakvom bi je drugi opisali, ta osoba u objektivnom smislu.

Na pocetku sam keltski skoro iskljucivo, a onda me je zbunilo kad sam procitala da je nekima obrnuta karta za proslost i buducnost, i kao pa ja sve radim pogresno :lol:
I vremenom mi se neki metod iskristalisao, ovo za poziciju 8. recimo gadja u centar provereno, a sama osoba mi jesu i prva i sedma karta, prva vise osoba iznutra dok pita to pitanje kao i opsti neki pokazatelj situacije, a 7. pozicija osoba onakva kakvom bi je drugi opisali, ta osoba u objektivnom smislu.
sve što ti se pokaže kao tačan metod ili pozicija,uzmi kao lično pravio

Олимпеја, хвала за цаке. Једног дана кад се усудим...Иначе, мислим да грешиш што не узимаш обрнуте карте у обзир, оне баш могу да дају конкретну информацију.
Елем, време је за политичко питање: колико дуго ће још Вучић и ова СНС банда да владају?
прва карта - блиска будућност, друга карта - далека будућност, трећа карта - начин на који ће да заврши.
1. ПРВОСВЕШТЕНИЦА обрнуто
ова карта приказује себичност и незнање, а пошто је у обрнутом положају рекло би се и да неће скоро отићи с власти
2. РАЗБОРИТОСТ/УМЕРЕНОСТ обрнуто
једно објашњење је да вас неконтролисани импулси могу увалити у невољу. Значи негде за 5+ година
3. ДЕСЕТКА МАЧЕВА обрнуто
болан завршетак...биће крви и то судећи по претходној карти након што учине нешто неприхватљиво и лудачко. Тада ће се неко побунити и пробуразити их ( као на карти )

али како делује...неће то скоро.

10.-ka u bilo kom elementu je kraj necega, mala je arkana pa ne mogu da preciziram vreme.
Umerenost kao karta sadasnjosti je Strelac, znaci to je sad ovaj period, koji se zavrsio prekjuce, rade ovi pokazatelji za tajming izgleda.
Umerenost je vec pri poslednjim kartama u velikoj arkani, tako da tu jos nema mnogo.
Karta buducnosti mi je nedovoljno precizna za vreme, mozda kad bi bilo jos jedne bar za buducnost.

E nisam videla kako si koncipirao pitanja, mislila sam da je standardno proslost/sadasnjost buducnost

E onda menjam tumacenje, Prvosvestenik je period Bika(maj), Umerenost period Strelca(decembar), a 10ka maceva kraj.
Po ovome rekla bi onda sledeci decembar kraj.

Знам да је шкакљиво, али ми се смучило па боље одговор да тражим у тароту него у чаши. :cool:
Некако рационално мислим да неће скоро пасти с власти, али кад падну има да буде крвавије него како су њихови претходници 2000.

10ka maceva kao krajni ishod je uzas od karte, ali nesto mislim da se odnosi na narod a ne njih :/
beznadje, ocajanje, strah, nije karta krvavosti, vazdusni element je u pitanju, pesimizam i ubijenost u pojam, to je sve ta karta
ali dobra stvar, posle toga tj. 10ke maceva moze samo bolje, to je karta dna, i nema dublje od toga.

Za vreme ne znam stvarno, ono sam bas lupila te karte stvarno predstavljaju te vladavine znakova, ali ne bi znala u kojoj godini

Back