Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
питање: Да ли ће се наредне године формирати услови да отпутујем на Х?
карта: 9 пентакла обрнуто
тумачење: финансијска ограничења ће онемогућити овај мој циљ.
слажете ли се са тумачењем?
pa nemas ti tu sta izbjeci ili ne izbjeci..to je sve u sustini jedan isti jezik..ezoterijski..samo su sredstva razlicita..ali ne i nepovezana...jer izvor je u konacnici isti.Ja se bolje razumijem u astroloski jezik simbola pa mi je i tarot lakse kroz tu prizmu tumaciti...s tim sto on ima i svoju priču..naravno.Хвала, мада бих избегао повезивање са астрологијом. Овако чисто таротолошки мислим да ми наредна година није наклоњена за то што желим.
Pa me zanima da li ću uspeti da zadržim bebu
(((Време је било топло и ништа неприајтно ми се није десило. Да ли би обрнуто Сунце могло представљати неостварена очекивања?питање: У којој симболици ће ми протећи пут у Букурешт?
одговор: Сунце обрнуто
прва асоцијација: неће ме послужити време, биће кише.
tarot često odgovara na ono što nas podsvesno najviše muči ili zanima bez obzira šta pitaliSta ako za neko otvaranje ispadnu random karte, koje po subjekivnom osecaju nemaju puno veze sa pitanjem
Recimo pitanje u vezi sudskog spora lupam, a izadje karta Paz pehara npr.
Jel to tumacite kao nedovoljnu koncentraciju na pitanje ili nesto drugo?
Верујем да за то постоји неки виши разлог тако да више нећу гледати себи. Иначе, гледам људима на још пар форума и деле твој утисак тако да дефинитивно ми се не отвара једнако кад другима гледам и кад гледам себи.TT Nije otvaranje uklesano u kamenu obicno. Meni si "pogodio" ono kad sam te pitala, cudi me da tebi ne radi na tebi.
Inace dugo nisam otvarala tarot ima par meseci, ali danas mi nesto doslo, veceras postavih pitanje pa keltski krst, karte bezvezne da ne mogu biti bezveznije, nekako nista ne ide ni sa cim vezano za pitanje.
Sacekala malo, pa posle pola sata opet, ista prica.
postoji pravilo u keltskom krstu kad je odgovor nebulozan da se uzme poslednja karta- ključna karta odgovora, i ponovi mešanje s tim što se ta karta postavi kao karta JA a ostale regularno izvlačeTT Nije otvaranje uklesano u kamenu obicno. Meni si "pogodio" ono kad sam te pitala, cudi me da tebi ne radi na tebi.
Inace dugo nisam otvarala tarot ima par meseci, ali danas mi nesto doslo, veceras postavih pitanje keltski krst, karte bezvezne da ne mogu biti bezveznije, nekako nista ne ide ni sa cim vezano za pitanje.
Sacekala malo, pa posle pola sata opet, ista prica.
To za nedelju je moj lični trip,nije pravilo3 karte izvlacim za nesto prostije pitanje, ovde mi je trebao nesto opsirniji odgovor iz svih uglova, pa u tim slucajevima otvorim keltski
ZanimljivoProbacu to sa poslednjom kartom.
Sto ne nedeljom? Dan Sunca
Neki ne otvaraju nocu to znam, ne znam zasto![]()
Мислим да је ово албинов коментар био. Штета што је обрисао налог. Баш радим на остварењу овог циља...Pentakl 8 9 i 10 su vezani za zemljani znak djevicu...A devetka za njenu drugu dekadu...
U svakom slucaju ce biti potrebna nekakva prilagodba.Dakle zrtvovati jedno zarad drugog...i to uz vrlo preciznu i detaljnu kalkulaciju novca..da bi se on uopste mogao rasporediti kako treba a biti dovoljan za sve.Nije uopste nemoguce..ako se ti dobro "organizujes" i promislis sve na vrijeme...a nečega i odrekneš ako je potrebno.