Tarot

питање: Да ли ће се наредне године формирати услови да отпутујем на Х?
карта: 9 пентакла обрнуто
тумачење: финансијска ограничења ће онемогућити овај мој циљ.

слажете ли се са тумачењем?

питање: Да ли ће се наредне године формирати услови да отпутујем на Х?
карта: 9 пентакла обрнуто
тумачење: финансијска ограничења ће онемогућити овај мој циљ.

слажете ли се са тумачењем?

Pentakl 8 9 i 10 su vezani za zemljani znak djevicu...A devetka za njenu drugu dekadu...
U svakom slucaju ce biti potrebna nekakva prilagodba.Dakle zrtvovati jedno zarad drugog...i to uz vrlo preciznu i detaljnu kalkulaciju novca..da bi se on uopste mogao rasporediti kako treba a biti dovoljan za sve.Nije uopste nemoguce..ako se ti dobro "organizujes" i promislis sve na vrijeme...a nečega i odrekneš ako je potrebno.

Хвала, мада бих избегао повезивање са астрологијом. Овако чисто таротолошки мислим да ми наредна година није наклоњена за то што желим.

Хвала, мада бих избегао повезивање са астрологијом. Овако чисто таротолошки мислим да ми наредна година није наклоњена за то што желим.
pa nemas ti tu sta izbjeci ili ne izbjeci..to je sve u sustini jedan isti jezik..ezoterijski..samo su sredstva razlicita..ali ne i nepovezana...jer izvor je u konacnici isti.Ja se bolje razumijem u astroloski jezik simbola pa mi je i tarot lakse kroz tu prizmu tumaciti...s tim sto on ima i svoju priču..naravno.
Screenshot_20180620-112613_crop_720x738-424x435.png

Poslednja izmena:
Da li ima neko ko ima dobru volju da mi baci karte?naime par njih mi je videlo trudnoću ove godine što u solarnom što u kartama,jedna žena što mi je gledala karte je čak i pogodila mesec kad ću ostati trudna tako je i bilo....saznala sam da sam trudna pre nekih nedelju dana medjutim došlo je do nekog krvarenja i završila sam na hitnoj gde su me poslali kući i rekli da čekam možda ostane možda spontani :( Pa me zanima da li ću uspeti da zadržim bebu :((((

питање: У којој симболици ће ми протећи пут у Букурешт?
одговор: Сунце обрнуто
прва асоцијација: неће ме послужити време, биће кише.

ваше мисли су добродошле...

Moze i tako bukvalno da se tumaci nekad.
Ne znam da li sam to ovde procitala ili gde, ali u primeru sa tri maca je stvarno bila operacija srca u pitanju, bukvalno ono sa slike.
Ja obrnute ne gledam, vec sam navela razloge, agatha rece da da, pa bi nju ipak slusala, ovo je neki moj nacin.
I bez da se obrne karta u njoj uvek ima neceg negativnog iako je dobra.
Zavisi i od konteksta pitanja. recimo pitanje lupam sad: Da li postoji treca osoba u ovoj vezi, i izadje karta Ljubavnici koja je dobra karta, ali u kontekstu pitanja bi ispala negativna.
Po meni uvodjenje obrnutih karata dodatno razdovnjava tarot koji je ionako previse "slobodni stil"

Мени обрнуте карте доста значе, без њих не би могао јасно да тумачим, тј. било би ми јако неодређено. Мислим управо да обрнуте карте конкретизују одговор.

питање: У којој симболици ће ми протећи пут у Букурешт?
одговор: Сунце обрнуто
прва асоцијација: неће ме послужити време, биће кише.
Време је било топло и ништа неприајтно ми се није десило. Да ли би обрнуто Сунце могло представљати неостварена очекивања?

Sta ako za neko otvaranje ispadnu random karte, koje po subjekivnom osecaju nemaju puno veze sa pitanjem
Recimo pitanje u vezi sudskog spora lupam, a izadje karta Paz pehara npr.
Jel to tumacite kao nedovoljnu koncentraciju na pitanje ili nesto drugo?

Зависи од питања. Кад поставим да/не питање и изађе ми било која усправна то је да, обрнуто не. Код питања која нису бинарна трудим се да провалим да ли је карта генерално добра или лоша. Иначе сам приметио да кад себи гледам карте ми често не одразе оно што се после догоди. Можда напросто не би требало више себи да радим отварања.

Sta ako za neko otvaranje ispadnu random karte, koje po subjekivnom osecaju nemaju puno veze sa pitanjem
Recimo pitanje u vezi sudskog spora lupam, a izadje karta Paz pehara npr.
Jel to tumacite kao nedovoljnu koncentraciju na pitanje ili nesto drugo?
tarot često odgovara na ono što nas podsvesno najviše muči ili zanima bez obzira šta pitali
Takođe može da bude nebulozan odgovor zbog slabe koncentracije ko što kažeš
A jednostavno postoje i dani kad neće da se otvori
Posebno ako se cima često

TT Nije otvaranje uklesano u kamenu obicno. Meni si "pogodio" ono kad sam te pitala, cudi me da tebi ne radi na tebi.
Inace dugo nisam otvarala tarot ima par meseci, ali danas mi nesto doslo, veceras postavih pitanje pa keltski krst, karte bezvezne da ne mogu biti bezveznije, nekako nista ne ide ni sa cim vezano za pitanje.
Sacekala malo, pa posle pola sata opet, ista prica.

TT Nije otvaranje uklesano u kamenu obicno. Meni si "pogodio" ono kad sam te pitala, cudi me da tebi ne radi na tebi.
Inace dugo nisam otvarala tarot ima par meseci, ali danas mi nesto doslo, veceras postavih pitanje pa keltski krst, karte bezvezne da ne mogu biti bezveznije, nekako nista ne ide ni sa cim vezano za pitanje.
Верујем да за то постоји неки виши разлог тако да више нећу гледати себи. Иначе, гледам људима на још пар форума и деле твој утисак тако да дефинитивно ми се не отвара једнако кад другима гледам и кад гледам себи.
А зашто не би пробала са неки простијим отварањем?

Inace dugo nisam otvarala tarot ima par meseci, ali danas mi nesto doslo, veceras postavih pitanje keltski krst, karte bezvezne da ne mogu biti bezveznije, nekako nista ne ide ni sa cim vezano za pitanje.
postoji pravilo u keltskom krstu kad je odgovor nebulozan da se uzme poslednja karta- ključna karta odgovora, i ponovi mešanje s tim što se ta karta postavi kao karta JA a ostale regularno izvlače
Ako i dalje bude nebulozan ogdovor,batali otvaranje tog dana
Ja na primer nikad ne gledam nedeljom

3 karte izvlacim za nesto prostije pitanje, ovde mi je trebao nesto opsirniji odgovor iz svih uglova, pa u tim slucajevima otvorim keltski

Zanimljivo :ok: Probacu to sa poslednjom kartom.
Sto ne nedeljom? Dan Sunca :D
Neki ne otvaraju nocu to znam, ne znam zasto :mrgreen:

пробај онда више отварања по три карте за сваки од тих углова...постави више подпитања. Ја се плашим тог келтског крста. :mrgreen:

3 karte izvlacim za nesto prostije pitanje, ovde mi je trebao nesto opsirniji odgovor iz svih uglova, pa u tim slucajevima otvorim keltski

Zanimljivo :ok: Probacu to sa poslednjom kartom.
Sto ne nedeljom? Dan Sunca :D
Neki ne otvaraju nocu to znam, ne znam zasto :mrgreen:
To za nedelju je moj lični trip,nije pravilo
Za noć prvi put čujem

Pentakl 8 9 i 10 su vezani za zemljani znak djevicu...A devetka za njenu drugu dekadu...
U svakom slucaju ce biti potrebna nekakva prilagodba.Dakle zrtvovati jedno zarad drugog...i to uz vrlo preciznu i detaljnu kalkulaciju novca..da bi se on uopste mogao rasporediti kako treba a biti dovoljan za sve.Nije uopste nemoguce..ako se ti dobro "organizujes" i promislis sve na vrijeme...a nečega i odrekneš ako je potrebno.
Мислим да је ово албинов коментар био. Штета што је обрисао налог. Баш радим на остварењу овог циља...

Back