tarot,astrologija,...peti element

astrobilja

Zainteresovan član
Poruka
126
putem tarota mozete doci do vrlo preciznih odgovora ,i dobiti godisnju prognozu.ukoliko ste vise ljubitelj astrologije,tumacim sve vrste horoskopa,licno,mailom,telefonom.Prednost za licni kontakt ima podrucje Beograda i Nisa,gde sada trenutno zivim i radim na jednoj vodecoj tv stanici.
kontakt

astrobilja:
javi se na mail,objasnicu ti

E, pa gospodjice astrobiljo, mogu samo da pretpostavim šta u nastavku sledi; uplati na žiro račun taj i taj , toliko i toliko, pa ću vam mejlom poslato odgovor. Kako vas više nije sramota!! Pa ja znam mnoge vrhunske astrologe koji se uključuju na razne forume i besplatno pomažu ljudima svojim savetima ili sugestijama, a vi ste došli na forum da se reklamirate i pozivate ljude da vam se jave.
Jasno je svima valjda da se iza ovakvih ponuda kriju prevaranti koji zaradjuju na račun naivnih( a ko nije naivan kad je u problemu).

Kad ste već tako "Odvažni" onda bar kratko i jasno recite i svoju cenu , a ne tako mufljuski " objasniću vam sve".
Šta tu ima da se objašnjava. Kad pitam trgovca ( a vi to jeste, samo što prodajete maglu), koliko koštaju čarape očekujem da mi kaže cenu a ne da mi kaže " objasniću ti".

Još se hvalite time što "radite na TV stanici. Pa na našim TV stanicama može da radi i moja baba ako može da plati termin. Da niste možda nešto u rodu "vidovitom Milanu"....

E, moj narode, sve dok bude ovakvih neće nama biti bolje. Uostalom sami smo krivi.

Draga Slana,ili Slani,

kao prvo,moraces da dokazes svaku tvoju rec koju kazes.Ovako samo kleveces i pricas bez osnova.Da li tebi daju carape za dz?molim te kazi mi gde,da odem i ja da uzmem nesto u zivotu za dz.U svako doba dana ili noci moji STALNI klijenti mogu da pitaju sta ih u tom trenutku zanima.sta sam ja porucila pod tim da mi se javi na mail,objasnicu onome kome je poruka upucena.Kada ti Slani,budes dosegao moj novo,i da 12 godina intezivno ucis i radis astrologiju,i da imas iskustvo i praksu kao ja,moci cemo da razgovaramo na ravnoj nozi.Do tada,cao.Niko te ne tera da budes na mojoj temi.Sto se Milana tice,decka znam licno,kao i mnoge druge koji rade posao slicni njegovom.Ni on ni Milica sa Palme plus,ni Tangina,ne rade tim nacinom,kojim rade,sto hoce tako,vec sto im je tako receno,od strane sefa za koga rade.Ako nisi primetio_la,da rade na 0900 broju na tim emisijama,gde je bitna CIFRA koju otkuca telekom,bitan je broj poziva i pare,a nacin kako to ostvaruju,diktita sef tog broja.Potrudi se da to razumes,

Psihologue:
Tarot je igrarija isto kao i gledanje u pasulj samo sto se tuamche karte....
Psiho,gresis.Tu definiciju mozes dati samo za komercijalni tarot koji se radi na TV,tipa Milan i sl.Tarot je cist prenos energije.On je samo provodnik izmedju tumaca tarota ,onoga sto pita,i posiljaoca informacije.Odakle dolaze informacije,mislim da mozes da pretpostavis.Jako je bitna i razvijena intuicija.Kada bi imao priliku licno da vidis kako se tumaci i otvara tarot,drugu sliku bi imao o tome.

astrobilja:
Psiho,gresis.Tu definiciju mozes dati samo za komercijalni tarot koji se radi na TV,tipa Milan i sl.Tarot je cist prenos energije.On je samo provodnik izmedju tumaca tarota ,onoga sto pita,i posiljaoca informacije.Odakle dolaze informacije,mislim da mozes da pretpostavis.Jako je bitna i razvijena intuicija.Kada bi imao priliku licno da vidis kako se tumaci i otvara tarot,drugu sliku bi imao o tome.

Unishtili su Tarot ovi sa TV do maksimuma..
Shto se mene tiche rada sam se upoznati sa tobom da osetish moju enrgiju...
Karte nemogu nikako usporediti sa Astrologijom...
A sad o tome kao što si navela da je TAROT čist prenos energije..
Ova mala rečenica mi govori o tebi kao ličnosti...
Te dve rečenice deluju kao SEKTAške...
Ako još veruješ u plavo ...moraš me uveriti..
Šta bi ti falilo da više učestvuješ ovde u našim razgovorima i uveriš nas
u svoje sposobnosti a i Tarota naravno..

Je l' se onaj lik sa Palma plus zove Milan? najjaca mu je bila provala kad ga neka devojka pita kad ce pronaci momka i kako ce se zvati, a on posle preciznog termina u dan rece pa ostade ziv - MAKSIMILIJAN TOPALOVIC ( za one zaboravne lik iz Maratonaca ). A ona mu rece "dobro" i spusti slusalicu. Tako je jednoj i rekao da ce se udati za Fernanda Morijentesa ( ko prati fudbal zna ko je covek ). Dakle, ovaj narod je stvarno mnogo glup...

Slana,
Ti mislis da astrolozi ne bi trebalo da naplacuju svoje usluge ?

A vi ostali - ja zaista ne razumem, imamo li mi moderatora ? Sorry, psiho, ti bi trebalo ovakva prepucavanja da preseces u korenu a ne da raspirujes vatru. Sorry :(
ali to je zaista moje misljenje.

Ovo je astroloski forum i barem bi trebalo da se pretvaramo da smo civilizovani, a vi vase "sporove" resavajte po sudovima (ako ste vec iste zapoceli) - ostali nisu duzni da slusaju o tome narocito na 3 strane boldiranog teksta. Sorry i tebi, Dragance, ali muka mi je - ne od vas vec od ovih glupih postova !

Ako ste astrolozi tako se i ponasajte - ukljucujte se u diskusije barem malo, da neko moze koliko - toliko da stekne utisak o vasem znanju ... Svako moze da se prepucava ali da diskutuje o astroloskim temama na forumu ne moze svako, pa se postavite kako vam i dolikuje, a ne kao ... kao ovo do sad ;)

Truman:
Je l' se onaj lik sa Palma plus zove Milan? najjaca mu je bila provala kad ga neka devojka pita kad ce pronaci momka i kako ce se zvati, a on posle preciznog termina u dan rece pa ostade ziv - MAKSIMILIJAN TOPALOVIC ( za one zaboravne lik iz Maratonaca ). A ona mu rece "dobro" i spusti slusalicu. Tako je jednoj i rekao da ce se udati za Fernanda Morijentesa ( ko prati fudbal zna ko je covek ). Dakle, ovaj narod je stvarno mnogo glup...
Objasnila sam pre.Decko nije kriv za svoje nastupe,jer radi kako mu se kaze.A verovatno nema mogucnosti da nadje drugi posao,sa tom platom koju ima.Samo realno kazem.

Psihologue:
Unishtili su Tarot ovi sa TV do maksimuma..
Shto se mene tiche rada sam se upoznati sa tobom da osetish moju enrgiju...
Karte nemogu nikako usporediti sa Astrologijom...
A sad o tome kao što si navela da je TAROT čist prenos energije..
Ova mala rečenica mi govori o tebi kao ličnosti...
Te dve rečenice deluju kao SEKTAške...
Ako još veruješ u plavo ...moraš me uveriti..
Šta bi ti falilo da više učestvuješ ovde u našim razgovorima i uveriš nas
u svoje sposobnosti a i Tarota naravno..

Ne,draga moja,nedaj ti Boze da sam u sekti.PRAVOSLAVKA sam,krstena.Normalno da su tarot i astrologija dve razlicite stvari.Astrologija je pre svega nauka,koja objasnjava uticaje planeta na nas zivot.I tu ima energije.Jer u sustini,sve se svodi na to.Ako uzmemo samo primer karmicke astrologije ili reinkarnacije,postavi pitanje sta se desava sa dusom pokojnika?Ne prelazi u materiju,vec u energiju.Tarot,pruza dosta dobre odgovore,tacne.Sto se poznanstva tice,uvek.Samo vikendom sam u Bg,pa kad ti je volja.

Elle_77:
Slana,

Ne, naprotiv. Ja nemam ništa protiv toga da ASTROLOZI naplaćuju svoje znanje. Imam protiv načina na koji pojedinci pokušavaju da dodju do novca. Dobar astrolog će vam vašu natalnu tumačiti i dva sata i naravno da niko ne očekuje da se to radi za dž. Ali ovakvi slučajevi, gore spomenuti, astrologiju dovode na nivo šarlatanstva, što mene ljuti, a da ne pričam o tarotu i "Vidovitom Mianu... Verujem da staješ u odbranu pravih astrologa koji znaju za etiku i moral a upravo to činim i ja .

slana:
Elle_77:
Slana,

Ne, naprotiv. Ja nemam ništa protiv toga da ASTROLOZI naplaćuju svoje znanje. Imam protiv načina na koji pojedinci pokušavaju da dodju do novca. Dobar astrolog će vam vašu natalnu tumačiti i dva sata i naravno da niko ne očekuje da se to radi za dž. Ali ovakvi slučajevi, gore spomenuti, astrologiju dovode na nivo šarlatanstva, što mene ljuti, a da ne pričam o tarotu i "Vidovitom Mianu... Verujem da staješ u odbranu pravih astrologa koji znaju za etiku i moral a upravo to činim i ja .
I dva sata je objektivno malo da se klijentu rastumaci natalna karta,i to pogotovu ako je prvi put kod astrologa,i da nema bilo kakvo astrolosko predznanje.Vidoviti Milan,kako ti kazes,samo izvrsava naredjenja svog dragog sefa,za koga radi,jer je tu u pitanju prihod koji se ostvari pozivima na broj 0900 koji ide u toku emisije,a budi siguran da on uzima mrvicu tog kolaca,i da je cifra da ti se zavrti u glavi.A nije on lud,pogledaj samo koliko on ima poziva u toku emisije,sa nasim narodom nesto nije u redu.

astrobilja:

Tacno, prenos energije ili cista telepatija...odnosno ako se u toj telepatiji koristi neki "provodnik" energije kao sto je tarot npr ali moze da bude i bilo sta drugo, onda se to zove psihometrija,Neki vidovnjaci -medijum npr koriste razne druge stvari, na primer ako se trazi izgubljena osoba, provodnik je neka njena stvar ili neki predmet, ili preko predmeta iz davne proslosti moze da se sazna dosta o proslosti predmeta, odakle je, ko ga je koristio itd itd...
davno sam citala o psihometriji sad ne mogu svega da se setim..

slana:
E, pa gospodjice astrobiljo, mogu samo da pretpostavim šta u nastavku sledi; uplati na žiro račun taj i taj , toliko i toliko, pa ću vam mejlom poslato odgovor. Kako vas više nije sramota!! Pa ja znam mnoge vrhunske astrologe koji se uključuju na razne forume i besplatno pomažu ljudima svojim savetima ili sugestijama, a vi ste došli na forum da se reklamirate i pozivate ljude da vam se jave.
Jasno je svima valjda da se iza ovakvih ponuda kriju prevaranti koji zaradjuju na račun naivnih( a ko nije naivan kad je u problemu).

Kad ste već tako "Odvažni" onda bar kratko i jasno recite i svoju cenu , a ne tako mufljuski " objasniću vam sve".
Šta tu ima da se objašnjava. Kad pitam trgovca ( a vi to jeste, samo što prodajete maglu), koliko koštaju čarape očekujem da mi kaže cenu a ne da mi kaže " objasniću ti".

Još se hvalite time što "radite na TV stanici. Pa na našim TV stanicama može da radi i moja baba ako može da plati termin. Da niste možda nešto u rodu "vidovitom Milanu"....

E, moj narode, sve dok bude ovakvih neće nama biti bolje. Uostalom sami smo krivi.

gospodjo Slano, da li vi u vasoj firmi radite besplatno odnosno dobrotvorno pomazete firmi ili radite za pare?
i astrolozima trebaju pare da kupe gatje....a trebaju i da jedu naravno....

astrobilja:
Ne,draga moja,nedaj ti Boze da sam u sekti.PRAVOSLAVKA sam,krstena.Normalno da su tarot i astrologija dve razlicite stvari.Astrologija je pre svega nauka,koja objasnjava uticaje planeta na nas zivot.I tu ima energije.Jer u sustini,sve se svodi na to.Ako uzmemo samo primer karmicke astrologije ili reinkarnacije,postavi pitanje sta se desava sa dusom pokojnika?Ne prelazi u materiju,vec u energiju.Tarot,pruza dosta dobre odgovore,tacne.Sto se poznanstva tice,uvek.Samo vikendom sam u Bg,pa kad ti je volja.

Izvini ali ja ne spushtam dasku na wc-u..

sirijka:
Tacno, prenos energije ili cista telepatija...odnosno ako se u toj telepatiji koristi neki "provodnik" energije kao sto je tarot npr ali moze da bude i bilo sta drugo, onda se to zove psihometrija,Neki vidovnjaci -medijum npr koriste razne druge stvari, na primer ako se trazi izgubljena osoba, provodnik je neka njena stvar ili neki predmet, ili preko predmeta iz davne proslosti moze da se sazna dosta o proslosti predmeta, odakle je, ko ga je koristio itd itd...
davno sam citala o psihometriji sad ne mogu svega da se setim..

upravo to.U prirodi se inace sve svodi na energiju,njen protok.I mora biti balans,koliko plusa toliko minusa

Back