Tarmi Ricmi

nikodim

Poznat
Poruka
7.532
Evo zgodne teme za sve koji vole ili ne vole ovu vokalnu silu, umetnicki dojam, svadbarskog gurua, najpozeljnijeg medju pozeljnijim, neslucenu umetnicku snagu, prelepih vokalnih carolija, coveka izuzetnog izgleda i performansi... nemam vise reci hvale za njega. Jednom reci on je Bog.
Pozivam sve postovaoce ovog izuzetnog umetnika da mu svi zajedno bratski klanajmo na ovim stranama, ili... kako to i dolikuje jednom demokretskom drustvu da ga pljujemo do potpune dehidracije... :shock: :shock: :shock: :shock:
 

nikodim

Poznat
Poruka
7.532
Evo sta drugi kazu o nesem omiljenom oralnom umetniku, pa i on sam:

Kad bi Mitar Mirić pevao kao što priča, mogao bi slobodno da se mane “ćorava posla” i “zatvori radnju”! Godinama među novinarima potvrđuje status “nezahvalnog” sagovornika iz koga se reči “izvlače klještima”. Priznaje da mu je rečitost, za razliku od muzikalnosti, slabija strana. Ne voli mnogo da ćaska, “mudruje i pametuje” po medijima i nisu mu dragi oni koji vole da “prosipaju pamet”. Jezik mu se zaveže kad treba da priča sa novinarima, ali zato kad dograbi mikrofon, uživa! Tako je od kad zna za sebe...
Njegov poslednji album i pesme sa njega, još sveže i vruće, malo koga ostavljaju ravnodušnim. Uvek je bilo tako sa Mirićem... Za neke je bio oličenje uspeha i sjajnog pevača, za neke simbol kiča i neukusa koji treba iskoreniti. On za to ne mari i uporno “tera svoje” već treću deceniju, dok ispred njega trči njegova “himna” - “Ne može nam niko ništa”, jedan od njegovih najvećih hitova koji se često mogao čuti i na mitinzima političkih stranaka!

Mitar Mirić: Baš me briga za one koji misle da je ono što radim čist kič. Kad čujem tako nešto, ja se slatko nasmejem i idem dalje! Pevam onima koji me vole, a takvih ima prilično. Ne samo da imam staru publiku, koja je uz moje pesme odrastala, nego osvajam i mlade!

Poznati ste kao pevač koji izuzetno čuva svoje glasne žice! Zarad njih ste se odrekli i poroka...

Mitar Mirić: Naravno da čuvam glas, to je moj alat. Pre nekoliko godina sam se odrekao cigareta, a konzumiranje alkohola sam sveo na minimum i to samo u posebnim prilikama, na porodičnim slavljima. Kad treba da snimam, bar dva meseca pre toga nigde ne pevam...
 

nikodim

Poznat
Poruka
7.532
Kako bi ugodjaj bio potpun, prilazem i slike ove sile na domacoj estradi.

320_mitar_miric_640x480_.jpg


mitarmiricod7502.jpg


Tarmi je nosilac mnogih drustvenih priznanja (i drugih venericnih oboljenja).
Slika jasno govori tome u prilog.

3125-1-2.jpg
 

nikodim

Poznat
Poruka
7.532
Bravo... odlicna ideja, ja se slazem sa ovim.
Sta falim cika Mitru? Dovode tamo neke narkomane, drogerase... a ovakvog umetnika nisu pozvali. Za svaku osudu...

Dakle, Mitra na EXIT!
 

Top