Tapete

• Začetnik teme Začetnik teme nactu
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne volim tapete, deluju mi kao da guse prostor. (trip?)
Ne volim ni bele zidove, bolnicki su mi. Volim zidove od cigle pa prefarbane u belo, recimo, da makar ima neku teksturu.
Zidovi u bojama su mi super, svaki zid u razlicitoj.
Cim okrecim, kacim slike (sad su neki zuti bezvezni, tek sam se preselila).

ja nebi mogao da zivim u prostoru gdje se nalaze tapete...u mom stanu su bile tapete i sve sam ih pocupao i ofabrao sve u bijelo(missim nisam ja nego majstori)...to mi je najljepsha boja:p a i tapete izazivaju tjeskobu koju mi sa slobodnim umom ne mozemo da podnesmo

Ja ne znam koje boje da odaberem. Visoki plafoni, veliki stan (znaci, moze da se ide u ekstreme :D) a ne volim pastelne boje nikako.
Jedan zid ce sigurno da bude crveni, a sa cu sa ostalim??
I ne znam sta da radim sa spavacom sobom.

s usisivacem ili ? meni super islo ...majke mi :mrgreen:

nemam pojma ja necu nista da radim
...volim jedino da kosim travu...i radim neke interesantne stvari u prirodi
uskoro cu kupiti sebi plac na jednom mjestu blizu grada..300m od puta, shumica, na vrhu brda...ima i struja i sve...i uzecu za pocetak kontejner od stranaca koji su bili...i okolo posaditi chemprese..da imam sa cime da se zanimam...a i cuo sam da ce tu prolaziti auto put(raskrsnica) pa bi se mogao i uplusati

nemam pojma ja necu nista da radim
...volim jedino da kosim travu...i radim neke interesantne stvari u prirodi
uskoro cu kupiti sebi plac na jednom mjestu blizu grada..300m od puta, shumica, na vrhu brda...ima i struja i sve...i uzecu za pocetak kontejner od stranaca koji su bili...i okolo posaditi chemprese..da imam sa cime da se zanimam...a i cuo sam da ce tu prolaziti auto put(raskrsnica) pa bi se mogao i uplusati

pa bas zbog toga zalepis tapete i nemoras da krecis, i super za raskrsnicu mozes na cosku ispod chempresa da otvoris radnju za tapete .

Ja ne znam koje boje da odaberem. Visoki plafoni, veliki stan (znaci, moze da se ide u ekstreme :D) a ne volim pastelne boje nikako.
Jedan zid ce sigurno da bude crveni, a sa cu sa ostalim??
I ne znam sta da radim sa spavacom sobom.

da li se secas onog engleskog /skotskog/ filma shallow grave? tamo je bila gajba sva u bojama, a bas ok...
... iako ja ne bih mogla da zivim u njoj... ja ne mogu ni slike na zid da stavim, sve pocne da mi smeta posle nekog vremena...

Poslednja izmena:

Back