- Poruka
- 91.476
Da li lakše i brže da nalepim tapete ili da okrečim sobu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi kolika je povrsina ,visina zidova ....ja farbanje zidova sam radim i treba mi 3-4 dana da sve zavrsim kako treba.Povrsina kao jednoiposoban stan ali su dve prostorije spojene .Da li lakše i brže da nalepim tapete ili da okrečim sobu?
Tapete su prevazidjene.Da li lakše i brže da nalepim tapete ili da okrečim sobu?
Mnogo manje nervoze da okrecis,nego da lepis tapete.Da li lakše i brže da nalepim tapete ili da okrečim sobu?
stavlja li iko vise tapete na zidove?!Šta je bolje - tapete ili krečenje?
kako rade to? Sa sundjerom? Krpom?Ja bih krecenje ali flekava tehnika sarena nista dosadna jedna boja
![]()
to se zove saharaJa bih krecenje ali flekava tehnika sarena nista dosadna jedna boja
![]()
ja sam svojevremeno skinuo sve tapete koje su moji ranije stavljali i sad je samo okreceno..po mom misljenju je bolje.mislim da su tapete lakše?
ako uzimas kvalitetne boje krecenje ispada i skuplje.Skupo je i jedno i drugo, zdravije je krečenje kažu, mada mislim to je bilo kad se krecilo krećem, ovo sad pitaj boga šta je i šta sve isparava.
Krečenje.. mislm da su tapete sada demode.
Moguće. Kad izračunaj da mi za ovo malo stana treba za krečenje minimum 300e odustanem momentalno. Plus sto ja moram da platim u čišćenje posle krečenje jer nisam sposobna to da uradim sama.ako uzimas kvalitetne boje krecenje ispada i skuplje.
vitex-ove boje su najbolje.
Ja bih prije neke travnate stepe i livadenije loša ni tehnika tzv. Sahara na jednom zidu..