Tankini kupaći

Ona Marge

Veoma poznat
VIP
Poruka
11.109
Da li je neko probao, nosio, kupovao...
U stvari me zanima da li se ponaša kao jednodelni kupaći. Jer kod jednodelnog ne mogu baš da podnesem taj mokar zalepljeni osećaj na stomaku.
I smeta mi kada je donji deo kao šorts, i to mi je višak materijala.
Kod tankinija postoji opcija da je donji deo normalan, a da ovaj gornji, što je kao haljina, eto, kao malo pokrije stomak.

Метнеш неку слику, да знамо о чему је реч.

Screenshot_3_dbc8765b-bcde-4b4b-96ba-e96b9eae98e2.jpg

Ja imam tankini.
Kupila sam ga u Mađarskoj, koristim ga za termalne vode. Na moru sam u dvodelnom.
Donji deo mog tankinija je kao bikini, gornji deo kao glok haljinica na bretelice.
Bila sam oduševljena tankinijenem, mislim da će uskoro na otpad, odslužio je, novi neću kupovati.
I meni je počeo da smeta osećaj hladnjikavo mokrog kupaćeg prilepljenog za telo, a ponekad voda zadigne gornji deo tako da se sve vidi :mrgreen:
Sada samo dvodelni.

U stvari me zanima da li se ponaša kao jednodelni kupaći. Jer kod jednodelnog ne mogu baš da podnesem taj mokar zalepljeni osećaj na stomaku.
Kod tankinija postoji opcija da je donji deo normalan, a da ovaj gornji, što je kao haljina, eto, kao malo pokrije stomak.

Jesam nosila sam ih i prešla sam na bikini za debele

A jednodjdlni nosim kad idem na bazen plivati

To mi izgleda ok samo za opciju boravka na suncu bez kupanja. Ono, malo zezanje na plaži a nećeš ulaziti u vodu. I svi će misliti da imaš "one dane" :)
Ne djeluje mi pametno za kupanje. Jednodjelni nosim na bazenu, rijetko idem na moru u njemu. A taj vala ima viška tkanine, bespotrebno osim da izgledaš kao skockano, kao haljinica neka šta li.

Mislim da se previše opterećujemo time kako izgledamo na plaži, bazenu. Treba obući ono što nam je najudobnije.
Ne bave se drugi ljudi nama kao što zamišljamo, a ako baš nemaju drugog posla nego da komentarišu tuđe stomake do mišljenja takvih ljudi ni ne treba da nam bude stalo.

Mislim da se previše opterećujemo time kako izgledamo na plaži, bazenu. Treba obući ono što nam je najudobnije.
Ne bave se drugi ljudi nama kao što zamišljamo, a ako baš nemaju drugog posla nego da komentarišu tuđe stomake do mišljenja takvih ljudi ni ne treba da nam bude stalo.
Pa malo su u pitanju mladeži koji ne bi trebalo da idu na sunce, i to je glavni razlog.
Inače nosim bikini i to ne onaj sa šorcem, nego klasičan, što mi sad nije preporučljivo.

Pa malo su u pitanju mladeži koji ne bi trebalo da idu na sunce, i to je glavni razlog.
Inače nosim bikini i to ne onaj sa šorcem, nego klasičan, što mi sad nije preporučljivo.
Možda bolji obični jednodjelni, a mislim da je najbitnije da što jači faktor koristiš u području gdje su mladeži i da nikako ne boraviš predugo na suncu između 10 i 17 sati. I da imaš na umu da faktor štiti samo 90 minuta onda ponovo, i znam da nikako ne smiješ sakrivati mladeže flasterima.

Možda bolji obični jednodjelni, a mislim da je najbitnije da što jači faktor koristiš u području gdje su mladeži i da nikako ne boraviš predugo na suncu između 10 i 17 sati. I da imaš na umu da faktor štiti samo 90 minuta onda ponovo, i znam da nikako ne smiješ sakrivati mladeže flasterima.
A ha ha, taman htedoh napisati da ću prilepiti flastere...
A što ne ?

Back