Samo je drugaciji tip igre. Na protiv, kada sam bio mladji, dobijao komplimente ali sam isto i izgledao mlad. A to kod zena moze da bude problem, bez obzira sto sam uz visinu imao atletsku gradju. Znaci siroka ramena, jak fit i td. Sto je najgore, nisam se ni tripovao oko toga, znas ono: lep/zgodan sta vec i misli da ne mora da se trudi. Ne u opste. Jurio sam zene, startovao, fiz pojava mi je bila iza malog mozga u smislu - vodim racuna o sebi i to je to. Al bilo teze.
A sada su zene dosta pristupacnje, lakse ostvaris inicijalnu komunikaciju. Nekako si ispod radara, ostavljas im onaj " ne padam na sranya, iskuliraj" utisak. I onda samo zez i kulaja.
Poenta je da ima svega i da moras da filtriras sranya bez obzira u kojoj si kozi. Prva stvar i onda ce da se same izdvoje i da te startuju, tj da se potrude da ostvare komunikaciju i ucesyvuju u tome. One koje nece, kocnice, igra igru koka prisli, sta god, to je ono sto filtritas, jer pogodi sta? Ima i zena koje su sranye. Treba da te boli djon za to i onda eto i njih. Ovako? Ako si napet, zveras oko sebe, zracis tako i onda se pripremi da budes vruc krompir koji ce da dodaji jedna drugoj a ni jedna nece zavrsiti posao jer ih idealizujes i isuvise prostora in dajes.
Te syvari mozes svuda da primenis.
Obrati paznju na dinamiku komunikacije.
Bleja bleja dok se ne pojavi zensko. Kako se pojavi odmah vecina citira, obracaj se, zabavljaj i naravno svaki ostane bez razgovora na kraju i bude bat vaj. A to je prvo sranye koje moras isfiltrirati. Nek se potrudi za razgovor ili idi i meti prasinu po kuci. Ja nisam klovn zabavljac.