Tanka je nit od ljubavi do mržnje

Nema te ideologije, religije, politike koja moze tako da pomuti razum kao sto moze manipulacija uskom vaginom, kad dovede muskarca u iracionalno stanje eto tragedije u najavi, na vise nivoa, ne samo na individualnom.
A druga strana medalje je ona spomenuta konstruktivna manipulacija, koja je dovodila do progresa, npr. kulturni razvoj u mnogome duguje uskim vaginama, brojna vrhunska umetnicka dela su nastala zbog njih.

Ne kapiram nikako te koji se ubijaju zbog "neuzvraćene ljubavi".
Mislim da su ti ljudi ne potpuni, obicno se mladji ljudi ubijaju zbog ne uzvracene ljubavi. Ne potpuni su jer su mladi naravno i umjesto da rade na sebi, nadju osobu koja ima nesto sto oni nemaju i pored te osobe se osjecaju potpuno. Ubrzo se javlja posesivnost, i potreba da se posjeduje ista osoba. Ako zeli da ode od nas , to nikako ne prihvatamo i previse je bolno.. i onda...

Hebeš i čoveka kom se ljubav pretvori u mržnju. Kakva je to bila ljubav???

Ljubav može da se smanji, uspava, ali ne može da nestane. Uvek u tebi ostane sakriven neki delić svake tvoje ljubavi koju je zamnila neka nova.

Ako te prevari ili ti uradi nešto nažao može da se razvije bes u stilu "gde su mi bile oči", "gde mi je bila pamet" i slično. Besan si na samog sebe. Nema šanse da se ljubav pretvori u mržnju.

Pa ne ubijaju se zbog ljubavi,psiha im je "ostecena" psihicki jak i stabilan covek preboli
Secam se jos kao klinka sam procitala nekoliko faza kroz koje prolazimo i meni je stvarno tako bilo.faza negiranja,besa,preispitivanja,tuge i prihvatanja
Da samo neko može da prihvati gubitak ili odbacivanje, a neko pored svega ne može. Nismo svi isti.

Back