Slonce
Legenda
- Poruka
- 56.948
...a sta fali debelim zenama...
Sta ce mukica..najgore sto je zategnuta..misicava..nema sanse da se smanji..JL nije debela zena , samo ima povecu zadnjicu koju propagira kao lepu
znaci resenje je u onima bez lastisa......inace vezano za temu...nebitno dal su tange,boxerice,domacinke...bitno je da padaju![]()
lastiš,učkur nebitno...sve to noz sečeznaci resenje je u onima bez lastisa...![]()
mudro zboris...i vrlo prakticno...Imaju bre i one sto se ne skidaju nego imaju onaj rascep , da se ne muchi chovek![]()
narocito po ovoj "ladovini"......i posecujes sexy shopove...ma naj je boljse kad zena nosi haljinu...i sapne...ne nosim gacice
![]()
neki bi to nazvali ljubav...drugi pozuda...mozda cak i S/M odnos...ja bih ipak tretirao kao izlet u detinjstvo...hajde da pravimo sneskanarocito po ovoj "ladovini"...
mislis kao Seron Ston u "sirovim strastima"...![]()
cekaj...a sta ako ovlazis i zalepi ti se ***** za farmerke npr.?bez gaca je prava stvar...lako dostupno i kad te dodirne pa ukapira da nemas gacice jadan on
![]()
:wink:nisi ukapirao...to se radi kad se ocekuje akcija...u tisini doma svogcekaj...a sta ako ovlazis i zalepi ti se ***** za farmerke npr.?
Tange su najneudobniji i najneugodniji komad vesa, koji nema svrhu gaca, vec da muskarcima iskoce ochi i cure bale. Nisam ih nikada nosila, ali se desavalo da imam gace koje su vrlo slicne, sa jako dubokim izrezom oko butina, pa sam ludela kad mi se zavuce u dupe i nisam ih dugo nosila. A da li je neukusno kad debelica obuce tange? E sad, kome neukusno? Muskarci na to padaju .. a ja, kao zena, i ne obracam neku paznju na to .. ono, registrujem i produzim dalje obuzeta svojim mislima.Sta mislite da li tange idu (idu na sve zene nego kako im stoje) na debele zene i da li je neukusno kad debela gica nosi tange i kao pokazuje kako ima dobru guzu?
I zanima me kad zene pokazuju to sve, da li one pre svega pokazuju dobre tange ili dobru guzu?
jeste, ali to stvarno nema veze s vezomu podsvesti je musharca usadjeno da zena koja ima obline je plodnija i bolja za produzetak vrste od one koja nema tako izrazene
Znaci po tvome najbolje ih je nositi preko farmerkama, onda ih nosis a ne mozes dobiti infekciju.Donji ves ne treba da se vidi, a tange su totalno nehigijenske, jos kad su od neke sintetike, znaj da ta garant vuce neku infekciju. I nisu da se nose ceo dan, mogu da dodju u obzir za neki vecernji izlazak, ispod uske odece na kojoj se neka druga vrsta vesa ocrtava, ali nosenje tangi ispod farmerki, pa jos kad se podignu do pola ledja, pa se onako uvrnu.... fuuuuj.
ne, tange su super, ali se ne menjaju svaki dan k'o ostale gace, nego na par sati..zato je cool imati nekoliko tangi na sebi i tako, skidash jedne po jedne..
Jel me ti to zaj.bavas, ili da se ja zabrinem?!Znaci po tvome najbolje ih je nositi preko farmerkama, onda ih nosis a ne mozes dobiti infekciju.![]()